Codruţa Cerva şi Oana Lovin merg să se închine la racla cu moaşte a Sfintei Cuvioase Parascheva: „Vă garantez că eu o să intru”

Codruța Cerva a declarat, la România TV, că jandarmii fac un abuz în serviciu pentru că nu îi lasă pe oameni să se închine la moaștele Sfintei Parascheva de la Iași. Ea și Oana Lovin susțin că vor merge cu Constituția în mână în fața jandarmilor și le vor cere să le lase să ajungă la racla sfântă.

RomaniaTV.net
13 oct. 2020, 12:31
Codruţa Cerva şi Oana Lovin merg să se închine la racla cu moaşte a Sfintei Cuvioase Parascheva: „Vă garantez că eu o să intru”

Eu mâine mă duc la pelerinaj în calitate de cetățean român și aș vrea să reamintesc Guvernului, Președinției și Grupului de Comandă articolul 29 din Constituție, libertatea conștiinței, punctul 3. Cultele religioase sunt libere și se organizează potrivit statutelor proprii, în condițiile legii. Iar la punctul 5 este foarte important, cultele religioase sunt autonome față de stat și se bucură de sprijinul acestuia, inclusiv prin înlesnirea asistenței religioase în armată, în spitale, în penitenciare, în azile și în orfelinate. Deci eu mâine mă voi duce cu Constituția în mână. Eu nu o să fac stânga împrejur atâta timp cât eu sunt cetățean român, când legea supremă în România este Constituția României și o să le spun cu ce drept îmi spun să fac stânga împrejur.

Este cumva carantinat Iașiul și eu nu știu? Nu vi se pare că toate abuzurile nu fac decât să ne îndrepte spre dictatură? Eu mă duc cu Constituția în mână, dacă suntem cumva în continuare stat suveran liber și independent. Dacă suntem. Dacă nu mai suntem, atunci trebuie să fim anunțați la cel mai înalt nivel. Eu mă duc mâine la moaștele Sfintei Parascheva și vă promit și vă garantez că eu o să intru. Dacă nu mă lasă jandarmii, atunci va fi un mare abuz în serviciu. Dacă acești oameni se riscă și vor să li se facă dosare penale atunci foarte bine, eu voi merge pe calea aceasta. O să merg împreună cu Oana Lovin și cu mai mulți”, a declarat Codruța Cerva. 

Citeste si Coadă uriaşă la deschiderea unui magazin care comercializează produse din cannabis, la Iaşi


loading...