Coincidenţă incredibilă: Ce a păţit un cuplu care şi-a pierdut câinele în timpul uraganului Sandy din 2012

O familie care şi-a pierdut câinele în timpul uraganului Sandy din 2012 l-a regăsit pe acesta doi ani mai târziu, la un adăpost canin.

RomaniaTV.net
05 mai 2014, 18:53
Coincidenţă incredibilă: Ce a păţit un cuplu care şi-a pierdut câinele în timpul uraganului Sandy din 2012

Reckless, un pitbull – terrier, a dispărut din casa străpânilor săi, Chuck și Elicia James, când uraganul Sandy a afectat coasta de est a Americii, în 2012. De atunci, nimeni nu a mai ştiut nimic de el.

Asta până când Chuck și Elicia au mers, acum câteva zile, la adăpostul Monmouth County SPCA în Eatontown, New Jersey, pentru a adopta un alt câine, după ce se resemnaseră cu pierderea lui Reckless, potrivit Metro.co.uk.

Coincidenţa a făcut ca primul câine pe care l-au văzut la adăpostul pentru animale să fie acelaşi cu cel pe care l-au pierdut în timpul furtunii.

Voluntarii de la adăpost, care l-au numit pe câine Lucas, au declarat că întotdeauna li s-a părut că patrupedul aștepta pe cineva anume.

Cei doi s-au bucurat enorm când şi-au dat seama că şi-au regăsit animalul lor de companie iubit – și chiar câinele pare că zâmbeşte în prima fotografie după reîntâlnire.