Coincidenţă sau premeditare? Care sunt numerele de pe tricourile dăruite de preşedinta Croaţiei lui Trump, Putin şi Papa Francisc FOTO

Preşedintele Croaţiei şi-a făcut un obicei din a le face cadou liderilor lumii tricouri cu însemnele naţionalei de fotbal a acestei ţări.

RomaniaTV.net
17 iul. 2018, 15:19

Kolinda Grabar-Kitarovic a zburat de trei ori în Rusia în ultima lună, pentru a urmări de pe stadion meciurile naţionalei Croaţiei la CM 2018. Ea i-a înmânat cu această ocazie un tricou al Croaţiei lui Vladimir Putin, la summit-ul NATO de la Bruxelles i-a dăruit unui lui Donald Trump, ambele tricouri având acelşi număr pe spate, 9.

Vladimir Putin a primit tricoul pe 7 iulie, la Kremlin, cu doar câteva ore înainte ca Rusia şi Croaţia să se întâlnească în sferturile de finală ale CM 2018. Câteva zile mai târziu un tricou similar i-a fost oferit lui Donald Trump. Tot cu ocazia summit-ului NATO a primit un tricou şi Theresa May, Croaţia jucâd cu Anglia în semifinalele Cupei Mondiale. Spre deosebire de tricourile lui Putin şi Trump, acesta are însă numărul 10.

Preşedintele Croaţiei i-a dăruit un tricou şi lui Papa Francisc, într-o vizită la Vatican, acum trei ani. Tricoul acestui are numărul 9.