COLECTIV. Ultimele veşti despre Andrei Găluţ, singurul supravieţuitor al trupei Goodbye to Gravity

Recuperarea lui Andrei Găluţ decurge bine, iar în curând se va putea întoarce în România. Andrei este singurul supraviețuitor al trupei "Goodbye to Gravity".

06 mai 2016, 07:58
COLECTIV. Ultimele veşti despre Andrei Găluţ, singurul supravieţuitor al trupei Goodbye to Gravity

După ce a suferit arsuri cumplite în incendiul din clubul Colectiv, la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut, dar, totuși, a scăpat cu viață, printr-o minune, Andrei Găluț pare își să revină, încet-încet. Mai exact, se pare că artistul, internat acum într-o clinică din Germania, a început „reintegrarea”, el făcând consiliere psihologică, atât pentru el, dar și cu alți arși în incendii care sunt internați acolo.

Surse apropiate familiei, au dezvăluit că rudele lui Andrei sunt nerăbdătoare ca tânărul să mai facă un drum în Olanda, la clinica în care i-a fost salvată viața, pentru ca medicii de acolo să constate că poate fi externat, iar el să se reîntoarcă în România, potrivit spynews.ro.

„Nu mi-a venit să cred când am aflat ce bine a decurs recuperarea și că, acum, el îi ajută pe alții care au trecut prin experiențe similare să depășească șocul psihologic”, a spus un apropiat al familiei artistului.

CITEŞTE ŞI Constructorul care a efectuat lucrările de renovare la Colectiv: Patronii au optat pentru materiale neignifuge