Colegii elevului înjunghiat sunt şocaţi. „L-a chemat şi i-a băgat direct cuţitul în gât” VIDEO

Martorii povestesc că elevul de 15 ani, înjunghiat mortal, luni, în apropierea liceului din Târgovişte, a fost chemat de agresor, în timp ce acesta mergea spre şcoală. "Când s-a întors spre el, pur şi simplu i-a băgat cuţitul în gât", spune un coleg de-al victimei.

18 feb. 2013, 13:26
Colegii elevului înjunghiat sunt şocaţi. „L-a chemat şi i-a băgat direct cuţitul în gât” VIDEO

Am văzut pete de sânge pe jos. Şi când m-am uitat la jumătatea drumului, băiatul era plin de sânge. Ce s-a auzit pe acolo, prin şcoală, a fost că l-a chemat pur şi simplu – „vino până încoace” – şi când s-a întors la el i-a băgat direct cuţitul în gât. Nu a oprit nicio maşină, am oprit o maşină de poliţie să îl ia. L-a dus repede la spital„, a declarat un martor.

„Era speriat, îi curgea sânge”, a mai spus alt coleg de-al tânărului.

Din primele informaţii, între cei doi tineri a avut loc un conflict spontan. Victima ieşea din liceu, iar pe trecerea de pietoni s-a lovit, din greşeală, de agresorul său. Mai întâi, cei doi s-au certat, victima l-ar fi scuipat pe agresor, moment în care acesta a scos un cuţit şi l-a tăiat la gât. Aceştia nu se cunoşteau, iar agresorul provine dintr-o comună din apropierea oraşului Târgovişte.

Un elev din Târgovişte a fost  înjunghiat la gât, luni,în apropierea Colegiului Economic „Ion Ghica”. Elevul de 15 ani a murit la spital. Suspectul, un băiat de 18 ani, a fost prins pe o stradă din oraş şi a fost dus la sediul Poliţiei pentru audieri.