Colegii studentei moarte în accidentul aviatic de la Cluj, reacţie emoţionantă pe Facebook

Una dintre cele două persoane decedate în accidentul de avion din județul Cluj este Aura Ion, o studentă de 23 de ani, de la Institutul Medico-Militar.

21 ian. 2014, 09:38
Colegii studentei moarte în accidentul aviatic de la Cluj, reacţie emoţionantă pe Facebook

Studenta moartă în accident era în anul V la Institutul Medico-Militar din București, scrie b365.ro. Ea făcea practică la spitalul Fundeni și a plecat ca voluntar împreună cu echipa de transplant.

Colegii ei de la Institutul de Medicină Militară, însă, ca și cei de la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila, au făcut același lucru, în semn de doliu: și-au schimbat fotografia de profil cu un pătrat negru. Mesajele de condoleanțe ale colegilor au început, apoi să curgă. 

Vezi mesajele colegilor aici

AURELIA ION a murit alături de pilotul Adrian Iovan în tragedia aviatică de la Cluj. Aurelia Ion  era studentă în anul V la Facultatea de Medicina Bucuresti, Institutul Medico-Militar. Aurelia Ion este originiară din Bucureşti şi se afla în avion ca VOLUNTAR în cadrul programului de transplant. 

AURELIA ION, studenta decedată a fost găsită în stop cardio-respirator, în hipotermie severă. Studenta care şi-a pierdut viaţa, luni, în accidentul aviatic produs în Munţii Apuseni a fost găsită în stop-cardio respirator de către echipajele care au ajuns la faţa locului, avea multiple fracturi şi traumatisme şi hipotermie severă, a declarat medicul şef al UPU Cluj, Adela Golea.

Medicul şef al UPU Cluj, Adela Golea, a declarat, marţi dimineaţă, că tânăra a fost găsită în stop cardio-respirator, avea traumatisme craniene, fracturi la membre, la bazin, la coloana cervicală şi era în stop cardio-respirator, cu temperatura corpului de 18 grade. Ea a precizat că s-a încercat resuscitarea tinerei pe toată durata intervenţiei de coborâre a celorlalte cinci victime, însă manevrele au eşuat.

AURA ION era studentă în anul V la Institutul de Medicină Militară din Bucureşti.

 Procurorii au dispus ca autopsiile pentru Iovan şi pentru studentă să fie făcute la Câmpeni

Procurorii au dispus ca autopsiile în cazul pilotului Adrian Iovan şi al studentei să fie făcute la Câmpeni (Alba), localitate în care se află trupurile neînsufleţite ale acestora, afirmă conducerea IML Cluj, care iniţial anunţase că pilotul şi fata vor fi aduşi la Cluj.

Şeful IML Cluj, Marius Vartic, a declarat, marţi dimineaţă, corespondentului MEDIAFAX că procurorii din Alba au dispus ca autopsia să nu se mai facă la Cluj.