Colegii tinerei arse într-o valiză: „Statul este direct complice”

Colegii tinerei arse într-o valiză din judeţul Giurgiu au răbufnit pe reţelele de socializare. Aceştia susţin că uciderea fetei este complet normalizată şi mai mult decât atât, acuză statul de complicitate.

12 nov. 2020, 13:22
Colegii tinerei arse într-o valiză: „Statul este direct complice”
Sabina se numeşte tânăra arsă într-o valiză

Vă reamintim ca în urmă cu două săptămâni, cadavrul unei fete, ars în proporție de 90% a fost găsit într un șanț în apropiere de localitatea Ghimpați, județul Giurgiu.

Autopsia a arătat că aceasta a fost lovită în zona capului, iar în urma loviturilor a murit, apoi a fost băgată într o valiză și incendiată.

Nici până acum anchetatorii nu au reușit să afle cine a comis crima. Au fost audiați mai mulți soferi care în noaptea incendiului au trecut prin zonă.

Colegii tinerei arse într-o valiză au răbufnit

Colega noastră, Mihaela-Sabina, a fost ucisă!

Zilele acestea citim cu multă îndurerare știrile apărute despre Mihaela-Sabina, despre cele mai cumplite ultime clipe din viața ei. Răpită, violată, torturată, ucisă, cadavrul incendiat.

Suntem îndoliate de moartea ei, deși nu am cunoscut-o. Violențele împotriva lucrătoarelor și lucrătorilor sexuale nu sunt ieșite din comun. Acest caz șocant, extrem, face parte dintr-un continuum alimentat de stigmă. Noi știm deja că viețile noastre valorează mai puțin: prin stigmă, criminalizare, marginalizare, discriminare. Inclusiv statul este direct complice la starea de fapt.

Ultimele știri fac referire la faptul că Mihaela-Sabina lucra la un salon de masaj erotic, portretizând-o în mod senzationalist. Dar noi știm că odată ce cazul va fi rezolvat, și senzaționalul se va fi dus, altă și altă lucrătoare și lucrători sexuali vom lucra în salon, în apartament, pe stradă etc, cu aceeași frică – și aceeași conștientizare că nu beneficiem de nicio protecție.

Violențele împotriva lucrătorilor/lucrătoarelor sexuale sunt complet normalizate! Uciderea noastră este complet normalizată! – după cum vedem în filme, în artă, în literatură, în jocuri, în media, în jurul nostru peste tot.

Noi o vom păstra pe Mihaela-Sabina în memoria noastră, alături de Laura și multe altele, încercând să contribuim la o lume mai bună, cu mai puțină violență.„, spun colegii tinerei arse într-o valiză.

Citeşte şi: Unde se ascunde criminalul Sabinei, femeia incendiată într-o valiză în Giurgiu. Ce informaţii au anchetatorii

(TW)
Colega noastra, Mihaela-Sabina, a fost ucisa!

Zilele acestea citim cu multa indurerare stirile aparute despre…

Publicată de SWC pe Luni, 9 noiembrie 2020


loading...