Colet suspect în faţa Palatului de Justiţie din Galaţi. Forţele speciale au intervenit

Forţe speciale ale Poliţiei au intervenit, marţi după-amiază, pentru îndepărtarea unui colet suspect care a fost semnalat în faţa Palatului de Justiţie din Galaţi. Sorin Sava, purtător de cuvânt al Serviciului Român de Informaţii, a declarat că totul a fost din fericire o alarmă falsă.

RomaniaTV.net
16 iul. 2013, 15:35
Colet suspect în faţa Palatului de Justiţie din Galaţi. Forţele speciale au intervenit

Un colet suspect plasat lângă o maşină parcată în faţa Palatului de Justiţie din Galaţi, pe strada Regiment 11 Siret, a fost semnalat marţi în urma unui apel la 112. Imediat, o echipă de pirotehnişti aparţinând Brigăzii Antiteroriste a SRI s-a deplasat la faţa locului pentru a demara cercetările.

La faţa locului au sosit de urgenţă şi poliţişti şi specialişti de la ISU, care au început operaţiunile de izolare a zonei.

„Pirotehniştii au izolat zona, a fost scanat coletul suspect şi a fost transportat cu o autospecială pirotehnică într-un poligon specializat pentru a fi cercetat şi distrus. În acest moment putem spune că este vorba despre o alarmă falsă”, a afirmat Sorin Sava, potrivit Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Galaţi, agent Bogdan Cojocaru, circulaţia rutieră în zonă a fost închisă pe segmentul cuprins între intersecţia de la Palatul Justiţiei şi bulevardul Marea Unire.