Colin Farrell băiat rău: adevăr sau provocare?

Este tot ce are Irlanda lui natală mai bun și mai rău. Vorbește mult și tare, fumează ca un turc, bea ca un golan, spune glume deocheate și este spaima reporterilor, căci un interviu cu el înseamnă un festival al bipurilor.

RomaniaTV.net
04 oct. 2016, 10:23
Colin Farrell băiat rău: adevăr sau provocare?

Cum acest irlandez cu aspect șifonat și cu veșnica barbă de trei zile folosește cuvântul fuck la fel de natural precum și-ar spune numele, chiar și cele mai perverse minți de la Hollywood au fost, într-o oarecare măsură, timorate de apariția acestui brunet pe cât de sexy, pe atât de pervers pe aleea celebrităților.

Astăzi, după 18 ani de carieră, dacă ar fi să dăm crezare celor care l-au văzut pe Colin copilărind în cartierul exclusivist Castleknock din Dublin, într-o casă cu cinci dormitoare în valoare de 700.000 de lire sterline, am putea spune că rolul ăsta de rebel vicios și impertinent i-a ieșit cel mai bine irlandezului de 40 de ani.

Cei care l-au cunoscut înainte de faimă au o altă versiune, mult mai cuminte, despre irlandezul căruia i-a plăcut să pozeze atâta amar de vreme în băiatul cel rău. El, în realitate, ar fi fost unul dintre cei buni. Cum adevărul este, de cele mai multe ori, pe undeva pe la mijloc, am scotocit prin trecutul celui care ne-a încântat, cel mai recent, cu rolul detectivului Ray Velcoro în serialul HBO „True Detective”.

Citeşte şi  Colin Farrell, despre dependenţa de alcool şi droguri: Am pierdut prea mult timp cu băutura

Copilul Colin era singuratic și sensibil, deși a crescut într-o familie numeroasă, afectuoasă și bine plasată social. Chiar și astăzi, mama Rita, tatăl Eamon și cei trei frați ai săi, Eamon Jr. (homosexual declarat), Catherine și Claudine sunt nucleul vieții lui, acea normalitate care-l ține cu picioarele pe pământ și în toate mințile.

La început a fost fotbalul. Era vorba de o tradiție de familie, căci atât tatăl lui Colin, cât și unchiul lui, Tommy, au jucat pentru echipa locală Shamrock Rovers, dar și de venerația cu care își privea tatăl cel mai mereu absent din peisaj. A vrut să-i calce pe urme și chiar i s-a spus că are potențial. Până în momentul în care rebelul Colin a început să schimbe adidașii de antrenament cu sticlele de bere golite cu amicii, în parc.

„Nu mi-am dorit destul de mult cariera asta. Tatăl meu obișnuia să-mi spună mereu: «Nu ți-e foame îndeajuns de mult!». Avea dreptate. Mi-a fost, în schimb, destul de foame pentru a mă urca într-un avion cu destinația LA”, își amintește actorul.

Citește pe okmagazine.ro restul acestui articol