Coliziune frontală între o dubă cu jandarmi şi alt autovehicul la Covasna, şapte victime. Un alt accident grav la Botoşani VIDEO

Şapte persoane au fost rănite duminică dimineaţă în urma unui accident care a avut loc pe DN10, în zona localităţii Brădet, din judeţul Covasna, traficul fiind blocat la această oră.

RomaniaTV.net
18 nov. 2018, 07:15
Coliziune frontală între o dubă cu jandarmi şi alt autovehicul la Covasna, şapte victime. Un alt accident grav la Botoşani VIDEO

Un tânăr de 19 ani a murit, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, după ce maşina pe care o conducea a lovit un cap de pod, apoi a luat foc, în localitatea Corni din judeţul Botoşani. Prietena sa, aflată în maşină, a fost proiectată în afara autoturismului şi a ajuns la spital în stare gravă.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Şpte persoane au fost rănite, duminică dimineaţa, pe DN 10, în apropierea localităţii Brădet, judeţul Covasna, în urma impactului frontal dintre două maşini. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Reprezentanţii Poliţiei Covasna au confirmat că accidentul de pe DN 10 s-a produs între două dube, una fiind a Jandarmeriei, aceasta fiind în misiune.

„Pe DN 10, în apropierea localităţii Brădet, judeţul Covasna, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 2 autovehicule, care au intrat în coliziune frontală, ca urmare a unei pătrunderi pe contrasens. Au rezultat în total 6 victime, cărora li se acordă în prezent îngrijirile medicale necesare”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, până la finalizarea cercetării pentru a se stabili modul în care s-a produs accidentul.