Coliziune între două trenuri în Bangladesh, sunt cel puţin 15 morţi

Cel puţin 15 oameni au murit şi peste 40 au fost răniţi în coliziunea frontală a două trenuri marţi dimineaţă, în estul Bangladesh, a declarat un oficial local pentru Reuters.

RomaniaTV.net
12 nov. 2019, 05:26

Tragedie în Bangladesh. Un tren care se îndrepta spre oraşul port Chittagong s-a ciocnit frontal cu un tren care se îndrepta spre capitala Dhaka la ora 03:00 dimineaţa (21.00 GMT) la Brahmanbaria, localitate aflată la circa 100 km est de Dhaka.

În urma impactului unele compartimente au fost grav avariate, salvatorii căutând în continuare supravieţuitori care ar fi putut să fie blocaţi în interior, a declarat Hayat Ud Dowlah Khan, un oficial administrativ din Brahmanbaria, pentru Reuters.

„Până acum au fost recuperate 15 cadavre”, a spus el, avertizând însă că bilanţul ar putea să crească pe măsură ce operaţiunile de căutare avansează.

„Peste 40 de persoane care au fost rănite au fost internate în spitale”, a spus el, adăugând că unele dintre ele sunt în stare gravă.

Nu se ştie pentru moment cum a fost posibil ca cele două trenuri să ajungă pe aceleaşi şine de cale ferată.

Accidentele feroviare sunt relativ frecvente în Bangladesh, în principal din cauza nodurilor feroviare nesupravegheate şi a stării proaste a căilor ferate, notează Reuters.


loading...