Coloană de maşini de peste un kilometru la Vama Cenad, din judeţul Timiş

Timpii de aşteptare la vama Cenad, din judeţul Timiş, au crescut, duminică, fiind formată o coloană de maşini de peste un kilometru pe sensul de ieşire din ţară, din cauza numărului mare de turişti care doresc să meargă la ştrandurile din Ungaria.

RomaniaTV.net
09 iul. 2017, 10:40
Coloană de maşini de peste un kilometru la Vama Cenad, din judeţul Timiş

O coloană de maşini de peste un kilometru a fost formată, duminică, la vama Cenad, din judeţul Timiş, pe sensul de ieşire din România.

Un şofer care aştepta în coloană, în jurul orei 11.30, a declarat că stă de aproximativ 40 de minute şi mai are 600 de metri până ajunge la frontieră.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Timişoara, Nicola Petre, a declarat, duminică, că au crescut timpii de aşteptare pentru că numărul persoanelor care merg la ştrandurile ungureşti este mai mare, în weekend.

„Într-adevăr, au crescut timpii de aşteptare la Vama Cenad, dar se lucrează în parametrii normali deocamdată. E duminică, pleacă lumea la ştrandurile din Ungaria, la Mako, şi este mai aglomerat”, a afirmat Nicola Petre, potrivit Mediafax.ro.

Pentru timişoreni, cele mai accesibile ştranduri sunt cele din Mako, localitate aflată la 83 de kilometri de capitala Banatului, sau Morahalom, care se află la o distanţă de 140 de kilometri de municipiu, însă majoritatea drumului este pe autostradă.

Potrivit meteorologilor, duminică, vremea se va menţine călduroasă în vestul şi în sudul ţării, izolat caniculară după-amiaza în sud-vest.