Columbeanu şi-a găsit partid pentru candidatura la Bucureşti VIDEO

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a renunţat să mai candideze la primăria Capitalei din postura de independent, preferând susţinerea unui partid, anume a Partidului Popular şi al Protecţiei Sociale. Columbeanu motivează decizia prin faptul că legea impune prea multe restricţii unui candidat independent.

RomaniaTV.net
24 apr. 2012, 10:38
Columbeanu şi-a găsit partid pentru candidatura la Bucureşti VIDEO

Columbeanu şi-a depus marţi candidatura la Primăria Generală din partea PPPS.

Am devenit membru al acestui partid, iar PPPS îmi va susţine programul cu care am decis să mă înscriu în cursă„, a declarat Columbeanu pentru RTV.NET.

Omul de afaceri a invocat în sprijinul deciziei sale de a se afilia politic faptul că, din postura de independent, ar fi strâns mai greu semnăturile pentru susţinerea candidaturii sale. În plus, nu ar fi avut dreptul să folosească însemne electorale, nici pe buletinele de vot, nici pe afişe şi i s-ar fi refuzat desemnarea de membri în birourile secţiilor de votare. „În condiţiile astea, mă întreb cum mai poate fi primenită clasa politică”, a spus Columbeanu.

Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale are un diferend cu UNPR. Astfel, UNPR a semnat un protocol de fuziune cu PPPS însă protocolului nu a fost validat de către Tribunalul Municipiului Bucureşti, pe motiv că semnatarul din partea PPPS nu avea calitatea de a încuviinţa fuziunea.