Comandantul adjunct al Poliţiei din Istanbul, arestat pentru crimă, după un incident rutier

Comandantul adjunct al poliției din Istanbul a fost arestat pentru comiterea unei crime în urma unui incident în trafic, transmite Anadolu, citând un comunicat al poliției din cel mai mare oraș al Turciei.

18 aug. 2015, 16:04
Comandantul adjunct al Poliţiei din Istanbul, arestat pentru crimă, după un incident rutier

Celal Yilmaz, în vârstă de 51 de ani, este suspectat de uciderea lui Ahmet Sulusoglu, un motociclist de 32 de ani, după o altercație în trafic duminică noaptea. Polițistul se afla în drum spre casă, împreună cu soția sa, în cartierul Halkali.

Yilmaz a sunat la linia de urgență a poliției, declarând că l-a împușcat și ucis pe motociclist. Conform poliției, Yilmaz a susținut că Sulusoglu l-a urmărit după altercație până la locuința sa din același cartier, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Fotbalist ucis într-un accident provocat de un poliţist. Motorul sportivului, blocat de un echipaj în acţiune

Tânărul a blocat cu motocicleta sa automobilul polițistului, iar cei doi au continuat să se certe. Potrivit mărturiei lui Yilmaz, în timp ce își parca autoturismul, Sulusoglu a îndreptat o armă spre el.

Poliția din Istanbul a stabilit că arma era una cu cartușe oarbe. Celal Yilmaz a fost arestat preventiv în noaptea de luni spre marți.