Combat Jack, avocatul lui Jay Z şi al altor rapperi celebri, a murit la 48 de ani. Doliul se ţine pe toate continentele

Combat Jack, pe numele său real Reggie Osse, a murit marţi, la vârsta de 48 de ani. Activitatea sa profesională a fost strâns legată de lumea muzicală a hip-hop-ului.

RomaniaTV.net
20 dec. 2017, 18:46
Combat Jack, avocatul lui Jay Z şi al altor rapperi celebri, a murit la 48 de ani. Doliul se ţine pe toate continentele

Combat Jack era născut pe 8 iulie 1969, ca fiu al unei familii de haitieni cu origini americane emigrate pe continent. A absolvit Universitatea Cornell şi a fost membru al frăţiei Phi Beta Sigma, iar licenţa în drept şi-a luat-o la Georgetown University Law Center.

Ca avocat, Combat Jack a reprezentat în instanţă mai mulţi rapperi sau producători hip-hop, precum Jay Z, Damon Dash, Roc-a-fella Records, DJ Clark Kent, Nice & Smooth, Capone-N-Noreaga, Deric „D. Dot” Angelettie sau Ski Beatz. Combat Jack a scris şi o carte, Bling, „un documentar despre istoria hip-hop-ului şi a bijuteriilor albe„.

Combat Jack a murit în urma unui cancer la colon, iar toată lume din industria hip hop-ului a primit cu tristeşe vestea tristă. „A fost una dintre cele mai deştepte şi săritoare persoane pe care le-am cunoscut„, a comentat El Faco. Combat Jack a anunţat în luna octombrie, pe Twitter, că a fost diagnosticat cu cancer la colon.