Combinație bombă! Eclipsă de Soare pe 20 aprilie 2023, urmată de Mercur retrograd! Atenție zodii! Grijă, Lei și Tauri!

Eclipsa de soare din aprilie 2023 din Berbec adaugă o aromă explozivă astrologiei acestei luni. Eclipsele de soare apar de aproximativ două ori pe an și sunt luni noi extreme. Eclipsele de Lună sunt la fel de frecvente și sunt luni pline extreme. Ele aduc informații ascunse anterior, care permit evenimentelor să progreseze mai repede și invită schimbări majore în viață.

19 apr. 2023, 21:14
Combinație bombă! Eclipsă de Soare pe 20 aprilie 2023, urmată de Mercur retrograd! Atenție zodii! Grijă, Lei și Tauri!

Luna Nouă din Aprilie 2023 coincide cu eclipsa de Soare din Aprilie 2023; adăuga la asta Mercur retrograd aprilie 2023 și s-ar putea să te întrebi – câte evenimente cosmice se pot întâmpla în timpul sezonului Taur 2023?!

Cu schimbările astrologice masive din martie în urma, iar acum în aprilie avem această eclipsă hibridă, cuprinzând atât eclipsa inelară, cât și eclipsă totală, iar a doua zi începe retrogradul lui Mercur în Taur.

Dacă ești conștient de efectele cosmice ale eclipselor în astrologie, s-ar putea să te pregătești pentru o mulțime de lucruri să se întâmple. Eclipsele de anul trecut au fost toate în Scorpion și Taur. Aceasta înseamnă că, individual pentru fiecare persoană, pozițiile grafice care includ acele zodii ar fi trecut prin unele transformări profunde.

Eclipsa din această lună este în Berbec, așa că efectele se vor concentra pe teme de determinare, încredere și construirea comunității.

Ce sunt eclipsele lunare si solare?
O eclipsă are loc atunci când o planetă trece prin umbra unei alte planete, ascunzând-o parțial sau total de la vedere.

O eclipsă de soare are loc când Luna trece între Soare și Pământ. Când Luna blochează doar o parte a Soarelui din vedere, aceasta se numește eclipsă parțială. Când blochează întregul Soare, se numește eclipsă totală și apoi părți ale Pământului sunt scufundate în întuneric, deoarece toată lumina soarelui este ascunsă.

Previziuni RUNE pe ZODII. WUNJO aduce belşug şi fericire pentru o singură zodie. Noutăţi de la pietrele mistice!
O eclipsă de soare inelară este o eclipsă „inel de foc”, când Luna se află direct în centrul Soarelui, dar nu o ascunde pe toată vederea. Și eclipsele de soare hibride apar ca diferite tipuri din diferite locuri de pe Pământ.

Eclipsele de Lună au loc atunci când Luna este „ascunsă” în umbra Pământului. Se întâmplă în timpul Lunii Pline, când Pământul se află exact între Lună și Soare.

Când este eclipsa de Soare din aprilie 2023?
Prima eclipsă de soare în Berbec are loc pe 20 aprilie 2023 – o dată importantă în calendarul tău de astrologie 2023. Această eclipsă nu vine de la sine – ea intră în viața noastră cu doar o zi înainte de Mercur retrograd în Taur.

Eclipsa are loc atunci când soarele și luna sunt în Berbec, iar momentul eclipsei este și timpul Lunii Noi în Berbec. La scurt timp după, Luna se mută în Taur. Nu după mult timp, Soarele îl urmărește în Taur.

A doua zi, Mercur retrograd, tot în Taur. Dacă ești Taur și te simți puțin copleșit de toată atenția, este normal.

Care sunt efectele eclipsei hibride de Soare din aprilie 2023?
Efectele eclipsei în sine sunt noi începuturi, pozitive sau negative. Noi provocări, cum ar fi modificări neașteptate ale unei plati sau închiderea sălii de sport și noi etape în viață, cum ar fi aflarea unei sarcini surprize sau a primii mult mai multe responsabilități la locul de muncă.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Eclipsa de Soare din 20 aprilie schimbă vieți! Se activează temeri şi apar cumpene
Acumularea epică de schimbări în Soare, Lună și Mercur, totuși, poate adăuga arome și unghiuri suplimentare acelor surprize și poate face să pară că aceasta a fost eclipsa care a pus capăt tuturor eclipselor, în special pentru Taur, zodia unde are loc toată acțiunea.

Încearca să nu intri în panică – Taurul este o zodie de Pământ stabil care iubește pacea și calmul. Acest lucru va echilibra furtuna și iti va permite să faci față bine schimbărilor și vei veni cu idei utile pentru a naviga în urma acestei eclipse foarte confuze.

Iată horoscopul ECLIPSEI HIBRIDE DE SOARE din aprilie 2023
BERBEC
Aceasta este prima dintre cele trei eclipse de Soare din Berbec, o alta sosește în 11 luni jumate și apoi cea finală este cu 11 luni jumate mai târziu. Fiecare aduce un nou început, iar Berbecule, esti un mare fan al noilor începuturi. Asteapta-te la neasteptat. Ofertele de a te alătura unui nou club de lectura și de a începe o nouă carieră iti vor veni, iar răspunsul este da, ar trebui să profiți de acele oportunități.

TAUR
Eclipsa de soare din aprilie 2023 poate fi în Berbec, dar nu pierde timp să te arunci în lumina reflectoarelor. La câteva ore după eclipsă, Soarele și Luna intră ambele în zodia ta și simți chemarea sălbăticiei. Acele energii din Berbec te împing către un nou sport, un nou cerc de prieteni și chiar unele călătorii către destinații proaspete.

GEMENI
În timpul eclipsei de soare din aprilie 2023, se întâmplă ca Venus, planeta iubirii, să fie în Gemeni, așa că te simți conectat emoțional și romantic cu cineva, dar lupta de a te angaja este puternică pentru un Geaman. Puterea eclipsei te poate împinge câțiva pași înainte și te poate pune în genunchi mult mai repede decât ți-ai imaginat posibil.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.