Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Eclipsa de Soare din 20 aprilie schimbă vieți! Se activează temeri şi apar cumpene

Eclipsa nu e vizibilă de la noi, vârful ei fiind în nordul Australiei, Indonezia, Malaezia, zona aceea. La Eclipsa de Soare, Luna se strecoară între Soare și Pământ. Cu alte cuvinte, fură lumina Pământului.

19 apr. 2023, 11:46
Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Eclipsa de Soare din 20 aprilie schimbă vieți! Se activează temeri şi apar cumpene

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Eclipsa de Soare din 20 aprilie este explicată, ca efecte asupra zodiilor, de Camelia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru FANATIK! Află cum își va pune amprenta acest fenomen rar asupra fiecăruia.

Acest fenomen are semnificații și metafizic, dar și astrologic. La Eclipsa de Soare, când noi nu vedem lumina, lumina e pusă toată pe Lună. Luna e un procesor al energiilor negative. Dacă Soarele cade total pe Lună, Pământul poate sesiza acest proces alchimic. Luna procesează, așadar, informațiile negative acumulate în timp.

Mercur retrograd revine! Camelia Pătrășcanu prevestește o perioadă extrem de complicată pentru zodii

Trebuie să avem curaj să privim întunericul în față și când putem face asta mai bine decât pe timp de zi? Toate lucrurile băgate sub preș se pot vedea în plină zi, pentru că Soarele scoate umbrele la suprafață. Eclipsa e și sub tensiuni astrologice, mai ales din cauza lui Pluto.

Are un tâlc această eclipsă, pentru că vedem umbrele, fricile acumulate, lașitățile noastre. Multe din frici sunt cauzate de vremuri, de schimbări ale vremurilor. Este la mijloc și frica de viitor, un viitor pe care nu putem să-l înțelegem.

Pentru Berbeci, este o eclipsă care îi lămurește cu prietenii și cu locul lor în vremurile acestea. Poate fi ceva neobișnuit ce vor ei să facă. Mulți pot fi considerați niște ciudați, dar își asumă.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Pentru Tauri, e o eclipsă care îi ajută să-și vindece o frică de pierdere, a reputației în general, a faimei. Dacă au în intenție mari schimbări, pot trăi un moment în care să își vadă fricile în față. Vor realiza dacă sunt capabili să își înfrunte aceste frici. Le aduce la suprafață o întunecare în legătură cu cineva cu care și-au legat destinul și li s-a stricat destinul. Poate fi un șef, un părinte.

Pentru Gemeni, Eclipsa de Soare activează temerile legate de convingeri și credințe sau gura lumii. Trebuie să fie mai puțin atenți la comentarii sau să vadă de ce unii comentează ce comentează. Pot fi preocupați de viitor, teama de viitor iese la suprafață. Pot considera că nu mai au energia din tinerețe pentru a face lucrurile mari pe care și le-au propus.

4 zodii puternic tulburate de intrarea planetei iubirii, Venus, în Gemeni. Ce decizii grele trebuie să ia

Pentru Raci, apare frica de pierdere financiară. Trebuie să își pună scenarii sub ochi, mai ales dacă nu primesc atât cât au investit. Trebuie să asume și scenariile negative, pentru că așa arată vieții că pot primi și belșugul, dar și alte versiuni.

Leii sunt vizați în zona relațiilor publice. Unii vor să facă o schimbare mai mare de direcție, de brand, de etichetă. De acum, poate vor fi cunoscuți cu alt statut, cu altă cale. Unii se pot disocia emoțional, moral sau spiritual ori geografic. Această separare poate aduce niște frici la suprafață.

Pentru Fecioare, eclipsa le aduce la suprafață limitele sau incapacitățile. Unele trebuie corectate, altele trebuie acceptate. Existența unor limite indică niște calități în altă parte de care nu se ocupă. Eclipsa are și pentru Fecioare șansa să le ajute să își înțeleagă cu mai multă luciditate și curaj limitele. Cu unele nu sunt de lucrat sau educate, cu altele da.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Pentru Balanțe, Eclipsa de Soare din 20 aprilie 2023 poate pune în discuție relația și atitudinea lor în relație. Trebuie să fie corecte și cinstite cu ele însele. Poate că au oferit, dar au dat într-un fel pe care celălalt nu îl putea procesa. Poate au fost reci sau le-a vorbit de sus. Fricile legate de separare ies acum la suprafață.

Pentru Scorpioni, Eclipsa de Soare aduce putere, tărie și curaj în relațiile publice, în relațiile cu alții. Se recomandă mai mult curaj în a spune ce gândesc, în a fi ceea ce sunt. Să nu se lase eclipsați de greșelile lor trecute. E foarte posibil să fie aduse situațiile în care puteau face mai mult și n-au făcut. Scopul nu e să-și pună cenușă în cap, ci de a înțelege de ce atunci a fost așa, de a accepta că atunci a fost așa.

Pentru Săgetători, Eclipsa aduce la suprafață excesele pe care le fac și le-au făcut de-a lungul timpului. Sigur, au dorit mult, au aspirat mult, au o inimă prea mare. Acum vor să nu se mai bage și poate fi un gând bun de a se vedea pe ei așa cum sunt, de a-și vedea energia, tumultul.

Pentru Capricorni, Eclipsa de Soare are legătură cu căminul, cu familia datorită unor schimbări majore. Nu mai vor să fie reci, vor să participe la ce se întâmplă în casă. Vor o casă animată. Își dau seama că timpul a trecut fără să se conecteze cu căminul, cu oamenii căminului. Poate de multe ori n-au fost suficient de empatici.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Pentru Vărsători, Eclipsa vorbește despre înțelegere și cunoaștere. Vor să li se răspundă la întrebarea: cum e posibil; cum să se facă un anumit lucru? Dacă au avut încăpățânări, eclipsa le scoate aceste lucruri la suprafață.

Pentru Pești, Eclipsa aduce la suprafață temeri financiare. Care e munca mai potrivită pentru ei, cum să dezvolte o activitate, cum să ceară un onorariu? Toate aceste frici legate de muncă și rezultatul ei ies la suprafață. Mulți Pești vor spune că se trezesc să facă un lucru care ar merge, dar nu l-a mai făcut nimeni. Trebuie să se mobilizeze. Nu mai au voie să fie leneși, să amâne.

Puteți descoperi și alte previziuni astrologice la fel de interesante realizate de Camelia Pătrășcanu pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.