Combinaţie ginecologică halucinantă. Un tată a ajuns să fie fratele fiicei sale

O femeie de 56 de ani din Statele Unite a dezvăluit că este însărcinată cu bebelușul propriului său fiu, după ce nora ei a descoperit că nu mai poate avea copii.

24 sept. 2022, 20:30
Combinaţie ginecologică halucinantă. Un tată a ajuns să fie fratele fiicei sale

Nancy Hauck, în vârstă de 56 de ani, din Statele Unite, este însărcinată cu viitoarea ei nepoată. Femeia poartă în pântece fetița fiului ei Jeff și a nurorii sale, Cambria, astfel că viitorul tată este practic frate cu fiica, dacă ne raportăm la faptul că Nancy i-a născut pe amândoi.

Jeff și Cambria din Utah au deja două perechi de gemeni și își doreau foarte mult un alt copil. Dar histerectomia femeii de 30 de ani, după nașterea traumatizantă a ultimului lor copil în septembrie anul trecut, a lăsat cuplului puține speranțe pentru a reuşi fără ajutor.

Citeşte şi Ei formează cel mai excentric cuplu de pe internet. Bunicuța de 62 de ani și tânărul de 25 au aniversat un an de mariaj și vor să devină părinți

„Am hotărât că nu vreau să ne jucăm cu viața mea”, a spus Hauck, în vârstă de 30 de ani, despre decizia histerectomiei. „Pentru că nu știau (de unde venea sângele) și nu au putut opri sângerarea”. „Am fost cu adevărat triști, dar ne-am încrezut doar în planul Domnului pentru noi și așa că am mers înainte cu decizia”, a mai afirmat ea, citată de TMZ.

Mama lui Jeff, Nancy Hauck, era îngrijorată de starea de sănătate a nurorii ei, pe măsură ce se recupera, dar nu a putut scăpa de sentimentul că o altă fetiță era destinată familiei lor: „Știam că sunt prea bătrână. Știam că nu va fi posibil, chiar dacă în final exact asta s-a întâmplat. Am simțit că trebuie să le spun că voi fi dispusă să o fac. Am avut cinci sarcini reușite, dar în urmă cu mai bine de 20 de ani”.

Citeşte şi Elon Musk mai are o pereche de gemeni cu o angajată. Fondatorul Tesla are în total 9 copii