Ei formează cel mai excentric cuplu de pe internet. Bunicuța de 62 de ani și tânărul de 25 au aniversat un an de mariaj și vor să devină părinți

Bunicuța de 62 de ani și tinerelul de 25 de ani, care formează cel mai excentric cuplu de pe internet, au aniversat un an de mariaj. În ciuda tuturor criticilor dure la adresa lor, cei doi se pregătesc să devină părinți.

22 sept. 2022, 09:11

Diferența dintre cei doi americani este de 37 de ani și recent, aceștia au sărbătorit prima aniversare de la nuntă. În ciuda diferenței mari de vârstă, cei doi și-au jurat iubire veșnică și postează des pe rețelele de socializare imagini în care fac paradă de gesturi tandre sau se sărută pasional. Mai mult, cei doi vor să devină părinți și fac planuri în acest sens.

Citește și Theo Rose, declaraţie de dragoste pentru Anghel Damian la podcast-ul lui Codin Maticiuc. „Mi s-a schimbat viața cu totul” VIDEO

Quran McCain, în vârstă de 25 de ani și Cheryl McGregor, în vârsta de 62 de ani s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2012, atunci când el avea doar 15 ani.

Anul trecut, la începutul lunii septembrie, Cheryl McGregor și Quran McCain s-au căsătorit într-o ceremonie pe care au transmis-o și pe TikTok.

Povestea lor de dragoste s-a viralizat imediat și a făcut înconjurul presei din toată lumea.

Controversatul cuplu adunat peste trei milioane și jumătate de urmăritori, însă mulți dintre aceștia nu le-au susținut povestea de dragoste tocmai din cauza diferenței lor mari de vârstă.

În ciuda tuturor reacțiilor negative, Quran și Cheryl sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și se gândesc să devină părinți chiar dacă, ea mai are 7 copii și 17 nepoți dintr-o căsnicie anterioară.

Controversatul cuplu a decis să apeleze la varianta adopției dau chiar la o mamă surogat pentru ca visul lor de a avea un copil împreună să devină realitate.

“Vrem să întemeiem o familie împreună. El întotdeauna și-a dorit copii și vreau să fiu mama copilului său. Desigur, la vârsta mea opțiunile sunt o mamă surogat sau adopția”, a spus Cheryl, potrivit Daily Mail.

Citește și Robert Ionescu, regele TikTok-ului din România, arestat în Dubai. Acuzat de şantaj şi înşelaciune, riscă ani grei de închisoare VIDEO