Combinaţii de alimente delicioase, dar mai puţin sănătoase

Nu întotdeauna alimentaţia sănătoasă este şi delicioasă. Tocmai de aceea, sunt unele persoane care renunţă la alimentaţia sănătoasă în favoarea unor combinaţii de alimente cărora le rezistă foarte greu. Tu ce preferi, o alimentaţie sănătoasă sau combinaţii delicioase de alimente?

RomaniaTV.net
10 mai 2012, 09:22
Combinaţii de alimente delicioase, dar mai puţin sănătoase

Ouă cu bacon

Două ouă ochiuri şi o bucăţică de bacon sunt ideale pentru a începe dimineaţa. Proteinele din ou şi grăsimea din bacon sunt o combinaţie delicioasă şi îţi vor oferi energie pentru întreaga zi. Cam uiţi de grăsimile trans.

Floricele de porumb cu unt

În America popcorn-ul a devenit popular în timpul Marii Recesiuni pentru că era destul de ieftin. În zilele noastre, mulţi oameni nu-şi pot închipui că pot merge la film fără o cutie de floricele în braţe, deşi acum numai ieftine nu sunt. Însă combinaţia popcorn-unt este irezistibilă aşa că face toţi banii. Şi mulţi uită de conţinutul ridicat de sare şi grăsimi.

Pizza cu bere

Aveţi grijă, combinaţia aceasta pe cât de delicioasă este, pe atât de multe calorii are. Ca să nu mai vorbim că şi dinţii vor avea de suferit în urma tratamentului „fierbinte-rece”.

Spaghetti cu chiftele

Unele persoane pretind că această combinaţie alimentară a fost realizată de către imigranţii italieni din SUA la începutul secolului XX, în New York. Alţii susţin că patentul s-ar afla în Italia. Indiferent de originile acestei combinaţii, trebuie să ne bucurăm că ea există, iar dacă ai grijă la ingrediente, poate fi şi sănătoasă.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro