Combinaţii de zodii INCREDIBIL DE PUTERNICE. Aceste perechi sunt de nezdruncinat

Indiferent ca este vorba de o relatie amoroasa, de prietenie sau profesionala, exista pur si simplu zodii extrem de compatibile, ale caror relatii sunt pline de reusite si lucrurile merg struna. Fie ca extremele se atrag pentru a se completa, fie ca unii admira teribil de mult o calitate a lor la altcineva si tind sa isi dubleze acea calitate printr-o asociere remarcabila, cert este ca motive clare sau mai putin evidente duc la unele combinatii de nezdruncinat.
Romania TV
04 mai 2018, 19:48
Combinaţii de zodii INCREDIBIL DE PUTERNICE. Aceste perechi sunt de nezdruncinat

Perechea puternica # 1: Balanta + Scorpion

Balantele si Scorpionii sunt prieteni extraordinar de buni si excelenti parteneri pentru ca ambele semne sunt foarte intense in mod secret. Balantele vor sa fie dorite, Scorpionii sunt obsedati de oamenii din viata lor. Balantei ii place sa preia rolul de consilier iar Scorpionul gaseste mult confort in acest fapt. Impreuna creaza acea frumoaza simbioza care implineste nevoile amandurora.

La inceput nu prea pare ca o Balanta sau un Scorpion se vor intelege de minune si poate ca la suprafata exista o oarecare ezitare, intrucat interesele lor si personalitatile lor sunt asa de diferite ! Dar cand acestia doi petrec timp mai semnificativ impreuna, descopera ca intre ei exista si se intareste o legatura care este cu adevarat greu de descris, asa cum niciunul in parte nu simte cu adevarat cu nimeni altcineva.

Perechea puternica # 2: Pesti + Rac

Cunoscute ca fiind de departe cele mai emotionale si intuitive semne ale zodiacului, un Pesti si un Rac se inteleg unul pe celalalt asa cum nimeni nu o poate face cu niciunul dintre ei. Impreuna ei se pierd intentionat in lumea lor ciudata si abstracta si iti gasesc un sens al fericirii uneori doar pentru ca se simt intelesi si acceptati asa cum sunt. Din acest motiv, atractia dintre ei este imediat de necontestat.

Pestii si Racii sunt uimitori impreuna datorita adancimilor fiecaruia in parte. Racul este cel ce simte mai mult si este un pic mai cu picioarele pe pamant, in timp ce Pestele este mai creativ si intuitiv. Ei isi inteleg unul celuilalt sensibilitatile si tind sa aiba multe interese reciproce pe care si le sustin cu devotament.

Perechea puternica # 3 : Sagetator + Berbec

Atunci cand un Sagetator si un Berbec sunt impreuna, aventura este inevitabila. Acestor doua semne le place sa joace ping pong cu gandurile de la unul la altul, sa planifice calatorii si sa discute cu orele fiecare aspect ciudat despre Universul in care traiesc, despre care afla sau ce ii intriga. Acestia doi sunt suflete pereche intelectual vorbind si gasesc unul in celalalt o persoana pe care o si respecta si in acelasi timp se si distreaza excelent cu ea.

Sagetatorul si Berbecul sunt cunoscuti fiecare in parte ca fiind mari ganditori pe cont propriu. Ei sunt fiecare independenti si cu vointa foarte puternica. Dar foarte interesant este ca ei admira fiecare aceasta calitate la altcineva si in loc sa se dea cap in cap, ei chiar creaza acest tip de simbioza puternica in care isi impart in mod egal puterea. Daca nu sunt implicati intr-o relatie amoroasa, cu siguranta ca vor fi foarte buni prieteni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Cum se calculează pensia, de fapt. Acestea sunt lucrurile de care ține cont formula de calcul
Capital.ro
O NOUĂ TAXĂ în România. Românii vor scoate mai MULȚI BANI din buzunar
Playtech.ro
Imagini INTERZISE cu Simona Halep! Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt indecente
DailyBusiness
Cutremur MAJOR în România! INCDFP dă alerta!
Adevarul
Ce bani avea Florian Coldea când conducea SRI. Profitul incredibil făcut din consultanţă, după ce s-a pensionat
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Cea mai scumpă mașină din Cluj. Proprietarul este o vedetă locală
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Scandal la Cluj între Simona Halep și Sorana Cîrstea!
wowbiz.ro
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Cancan.ro
Imagini şocante cu Carla’s Dreams: 'Spart de drogat la concert'. FOTO
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Dovezile găsite acasă la Alexandru Piscan, presupusul spion al rușilor: fotografii și filmări detaliate de la o unitate NATO! Anchetatorii au făcut descoperiri surprinzătoare
Capital.ro
Lege pentru TOATE FEMEILE din România. Sumele pe care le pot primi DIRECT de la stat
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
stirilekanald.ro
Maria, fetiţa de 8 ani dispărută într-o localitate din judeţul Botoşani a fost găsită decedată, într-o pădure de salcâmi. Scenariul cumplit urmărit de anchetatori
substantial.ro
Parintele Calistrat Chifan recomanda rugaciune si calm în situatii dificile: ‘Totul e in mana lui Dumnezeu!’
MediaFlux
LOVITURĂ privind PENSIONAREA! Anunțul care cutremură SENIORII
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'