CombiSteam de la Electrolux: un cuptor semi-profesional pentru bucătăria ta

Cuptorul incorporabil cu gătire cu abur CombiSteam de la Electrolux te va ajuta să obţii preparate apetisante, reducand cu 20% timpul de pregătire a mâncării. Acesta combină metodele gătitului tradiţional cu beneficiile aburului, pentru ca toate ingredientele să îşi păstreze intacte savoarea, textura şi aspectul.

18 iun. 2014, 15:42
CombiSteam de la Electrolux: un cuptor semi-profesional pentru bucătăria ta

Gătitul tradițional și beneficiile aburului, într-un singur cuptor Cu un interior foarte încăpător, poţi găti mai multe preparate în acelaşi timp, fără ca aromele lor se se amestece. Astfel, economiseşti timp, energie şi bani, cuptorul fiind cu 20% mai eficient decât unul din clasa A. Mai mult, datorită izolației exterioare, căldura este păstrată în interior, temperatura cuptorului se menține constantă, iar pierderile de căldură sunt eliminate în timp ce preparatele sunt automat gătite mai rapid.

Prevăzut cu 3 funcții de gătire cu abur, meniu cu text şi pictograme tactile, peste 100 de programe de gătit presetate şi multe altor funcţii utile, CombiSteam îți va demonstra că gătitul nu a fost niciodată mai uşor! Mai mult, poţi salva până la 20 de programe preferate, pentru a le activa rapid, oricând ai nevoie de ele.

Cine nu şi-ar dori să obțină chiar acasă gustul preparatelor din restaurantele cu stele Michelin? Cu CombiSteam este atât de comod!