Comedia „Hoaţa de identitate”, pe primul loc în box office-ul nord-american

Comedia "Hoaţa de identitate/ Identity Thief", cu Jason Bateman şi Melissa McCarthy în rolurile principale, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations, informează AFP.

RomaniaTV.net
11 feb. 2013, 10:42
Comedia „Hoaţa de identitate”, pe primul loc în box office-ul nord-american

Acest film, în care Jason Bateman, un bărbat obişnuit, nevoit să apeleze la măsuri extreme pentru a-şi recupera identitatea furată, a obţinut încasări de 36,5 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în cinematografele din Statele Unite şi Canada.

Thrillerul SF cu accente horror „Iubitul meu e zombi/ Warm Bodies„, care prezintă povestea de iubire dintre o adolescentă şi un zombi, a pierdut poziţia de lider şi a coborât pe locul al doilea cu încasări de 11,5 milioane de dolari.

Cel mai recent film regizat de Steven Soderbergh, „Efecte adverse/ Side Effects„, cu Jude Law, Rooney Mara şi Channing Tatum în rolurile principale, a debutat pe locul al treilea, cu încasări de 10 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea unei femei care apelează la medicamente antidepresive în aşteptarea eliberării din închisoare a soţului ei.

Comedia cu accente dramatice „Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook„, cu Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence în distribuţie, a coborât o poziţie până pe locul al patrulea, cu încasări de 6,9 milioane de dolari.

Filmul „Hansel şi Gretel: Vânătorii de vrăjitoare„, care prezintă aventurile celor doi orfani din povestea fraţilor Grimm, deveniţi la vârsta adultă vânători de vrăjitoare, a coborât pe locul al cincilea, cu încasări de 5,7 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul horror „Mama„, cu Jessica Chastain în rolul principal, a pierdut două poziţii şi a coborât pe locul al şaselea, cu încasări de 6,7 milioane de dolari.

Zero Dark Thirty„, un film care prezintă operaţiunile de depistare şi capturare a teroristului Osama bin Laden, a pierdut două poziţii faţă de săptămâna trecută şi a coborât pe locul al şaptelea, cu încasări de 5,3 milioane de dolari.

Pe locul opt, în urcare trei poziţii faţă de săptămâna trecută, se află thrillerul „Argo„, regizat de Ben Affleck, care revine astfel în Top 10 al box office-ului nord-american, cu încasări de 2,5 milioane de dolari. Filmul prezintă operaţiunea de salvare a unor diplomaţi americani rămaşi captivi în ambasada Canadei în timpul Revoluţiei islamice de la Teheran.

Lungmetrajul „Django dezlănţuit/ Django Unchained„, regizat de Quentin Tarantino, a pierdut două poziţii şi a ajuns pe locul al nouălea cu încasări de 2,3 milioane de dolari.

Lungmetrajul „Bullet to the Head„, cel mai recent film de acţiune cu Sylvester Stallone, a coborât patru locuri şi încheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete în valoare de 1,9 milioane de dolari.

Citeşte şi Ben Affleck a câştigat cu filmul „Argo” cele mai importante categorii la gala BAFTA 2013


loading...