Comedia „S-a furat mireasa” are premiera de gală vineri, la Cinema Pro, în Capitală

Cătălina Grama (Jojo), Adina Galupa, Constantin Diţă şi Sergiu Costache se pregătesc intens zilele acestea pentru premiera de gală a comediei "S-a furat mireasa", care va avea loc vineri, de la ora 19.30, la Cinema Pro din Bucureşti, informează distribuitorii.

RomaniaTV.net
08 mai 2012, 20:00
Comedia „S-a furat mireasa” are premiera de gală vineri, la Cinema Pro, în Capitală

Tinerilor actori care deţin rolurile principale în film şi lui Răzvan Vasilescu li se vor alătura la eveniment vedete precum Andreea Esca, Loredana Groza, Mircea Solcanu, Amalia Enache, Olivia Steer, Cătălin Maruţă, Carmen Tănase, Elvira Deatcu, Horia Brenciu, Adela Popescu şi Radu Vâlcan, prezente pe covorul roşu pentru a susţine echipa comediei „S-a furat mireasa”. Vor participa la eveniment şi Maria Marinescu, Malvina Cervenschi, Amalia Năstase şi Camelia Sucu.

Cel puţin la fel de emoţionaţi vor fi şi realizatorii filmului, în frunte cu regizorul Jesus Del Cerro, care, de această dată, va fi însoţit la premiera de vineri şi de părinţii săi veniţi special din Argentina pentru acest eveniment. Alma Sârbu, producătorul filmului, şi Toni Grecu, scenaristul, vor străluci în lumina reflectoarelor de la Cinema Pro, aşteptând emoţionaţi vizionarea în premieră a comediei „S-a furat mireasa”.

Producţie „S-a furat mireasa” o prezintă în prim plan pe Nina (Cătălina Grama – Jojo), fostă Miss Bârlad în tinereţe, care acum este căsătorită cu un simplu poliţist şi vrea neapărat să se îmbogăţească.

Fanii comediei româneşti vor putea urmări întreaga premieră de gală în direct pe site-urile procinema.ro şi cinemapro.ro, vineri, cu începere de la ora 19.30.


loading...