Comedie pură! Trei tineri au mers la plimbare cu văcuța în tren. Poliția nu i-a amendat pentru că juninca s-a dovedit a fi extrem de educată

Pe internet au circulat mai multe imagini, parcă extrase, dintr-o comedie de zile mari. Trei tineri și-au scos văcuța la plimbare...cu trenul. Animalul s-a dovedit a fi extrem de cuminte și de educat, motiv pentru care polițiștii au hotărât să nu îi amendeze pe cei trei stăpâni.

28 feb. 2023, 23:14
Comedie pură! Trei tineri au mers la plimbare cu văcuța în tren. Poliția nu i-a amendat pentru că juninca s-a dovedit a fi extrem de educată

Imagini ireale au fost surprinse într-un tren din Elveția, unde trei tineri s-au urcat însoțiți de vaca lor. Aceștia nu au fost sancționați în niciun fel, deoarece văcuța s-a dovedit a fi extrem de bine educată, motiv pentru care nu a facăut niciun fel de pagube pe timpul călătoriei.

Citește și: Petre Daea apără vaca: ”Este specia care trece prin mari greutăți. Acest animal trebuie protejat și sprijinit”

Secvențe parcă preluate dintr-o comedie savuroasă au fost surprinse duminică, în jurul orei 19:00, într-un tren Thurbo din Elveția. Trei tineri s-au urcat în tren din gara Skt. Fiden. Aceștia erau însoțiți și de animalul lor de companie. Este vorba despre o vacă, care s-a dovedit a fi un pasager extrem de respectuos. Animalul a parcurs un drum de 20 de minute fără a crea niciun fel de problemă.

Mai multe vidoclipuri care au surprin plimbarea văcuței au ajuns pe rețelele de socializare unde au devenit virale. Stăpânii văcuței nu au fost amendați de poliție, deoarece văcuța „s-a dovedit a fi cuminte și bine îngrijită”, relatează publicația Sankt Galler Tagblatt.

Văcuța educată a scăpat de amendă

Christian Baumgartner, purtătorul de cuvânt al Thurbo, a declarat pentru FM1 Today că firma a fost conștientă de faptul că o vacă se află în unul dintre trenurile lor, doar că au ales să o lase se ăși continue drumul. Și poliția a fost informată de acest eveniment amuzant, iar conform lui Roman Kohler, unul dintre purtătorii de cuvânt ai poliției elvețiene, le-a fost solicitat să nu intervină. De altfel, Baumgartner a avut numai cuvinte de laudă pentru însoțitorii vacii pentru că erau „echipați în mod optim” cu mături și găleți- în cazul în care vaca nu era „educată în casă”.

În mod normal, transportul unui animal de această mărime nu este permis pe Thurbo, totuși compania feroviară a declarat că nu va fi luată nicio măsură. Baumgartner a mărturisit că speră că „vaca a putut să se bucure de călătoria în trenul nostru”.

„Sperăm că a fost disponibil cel puțin un bilet”, a glumit el, deoarece călătoria ar fi costat vaca 7,20 franci, atâta timp cât aceasta a stat la clasa bovine, desigur. El a recomandat însă ca vitele să fie transportate  pe jos sau pe cale rutieră.

Citește și: Dragostea nu ține cont de nicio regulă! După ce a fost dezamăgită de bărbați, o femeie s-a căsătorit cu un covor