Dragostea nu ține cont de nicio regulă! După ce a fost dezamăgită de bărbați, o femeie s-a căsătorit cu un covor

Bekki Cocks nu crede că dragostea funcționează pe tipare sau că ține cont de orientări. Femeia a fost recent dezamăgită definitiv de bărbați, așa că s-a hotărât să se reorienteze. Aceasta trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste cu cun covor, cu care a decis să își petreacă tot restul vieții. Bekki s-a căsătorit recent cu covorul denumit „Mat”, iar pozele au devenit virale pe întreg internetul.

28 feb. 2023, 22:24
Dragostea nu ține cont de nicio regulă! După ce a fost dezamăgită de bărbați, o femeie s-a căsătorit cu un covor

Când vine vorba despre dragoste nu pot fi impuse limite. Dragostea ia sute de forme și nimeni nu îți poate spune cum sau cine să te iubești. Acesta este și cazul unei femei care și-a uimit toți prietenii, dar și întreg internetul. Bekki a divorțat recent, iar această etapă din viața ei se pare că a afectat-o cât se poate de tare. Fiind total dezamăgită de bărbați, femeia a hotărât să își schimbe orientarea, iar noul său partener de viață este cât se poate de șocant. Aceasta a decis să îi jure iubire veșnică unui covor.

Citește și: O fetiţă de 11 ani din România, printre cele mai bune balerine din lume! Rebeca Zamfir, considerată o „minune a baletului”

Bekki Cocks este mama a doi copii, iar recent a trecut printr-un divorț care a tulburat-o semnificativ. Totuși ea a putut să își găsească alinarea în brațele…unui covor. Aceasta a declarat că este decizia de a se recăsători este una uriașă, însă o face cât se poate de fericită cu noul său „soț”.

Noul partener de viața al lui Beckki a fost și botezat. Este vorba despre un covor care a primit numele de „Mat”. Aceasta a făcut marele pas chiar în fața prietenilor și apropiaților ei. Bineînțeles, că la orice nuntă există un fotograf, iar pozele cuplului atipic au ajuns pe internet. În mod evident, acestea au devenit virale făcând înconjurul rețelelor de socializare.

Un covor a primit cea mai frumoasă declarație de dragoste

Bekki Cocks a jurat iubire veșnică acestui covor, care s-a „bucurat” de cea mai sinceră și hotărâtă declarație de dragoste. Femeia a explicat întregii lumi că este de-a dreptul obsedată de „Mat”. Ea a povestit, de asemenea, că a fost vorba de dragoste la prima vedere. Ea s-a îndrăgostit iremediabil de covor, chiar imediat după ce l-a cumpărat. Aceasta a mărturisit că a avut grijă de el încă din prima zi, curățându-l de mai multe ori pe zi. Aceasta își dorește ca acesta să fie în cea mai bună condiție și să strălucească. Femeia, pur și simplu, nu se poate dezlipi de „soțul” său.

„L-am cumpărat pe Mat acum un an și le-am spus tuturor despre cât de mult îl iubesc, de atunci. Am început să o iau în serios, după ce prietenii mei obișnuiau să glumească și să mă întrebe de ce nu mă căsătoresc cu el dacă îl iubesc atât de mult.Am petrecut atât de mult timp îngrijindu-l și curățându-l de câteva ori pe zi și asigurându-mă că arată mereu foarte bine. Nu pot sta fără el acum. Sunt puțin obsedată de el. Când copiii mei dorm, stau cu el în pat și îi împărtășesc cele mai intime gânduri”, a spus Bekki Cocks.

Citește și: Theo Rose face dezvăluiri emoționante. Vedeta în lacrimi pe Instagram: „Alegeți pe cine vă irosiți timpul”