Comemorarea unui an de la incendiul din Colectiv. Trafic restricţionat în zona Pieţei Bucur

Traficul rutier va fi restricționat duminică în zona Pieței Bucur din Capitală, unde se va comemora un an de la incendiul din clubul Colectiv.

27 oct. 2016, 09:59
Comemorarea unui an de la incendiul din Colectiv. Trafic restricţionat în zona Pieţei Bucur

Duminică, între orele 12,00 și 23,00, vor avea loc activități comemorative în zona acces Fabrica Pionierul — Piața Bucur.

„În funcție de numărul participanților, în locația mai sus-menționată se va restricționa traficul auto progresiv pe Str. Bucur, între Str. Gârle și Str. Verzișori, străzi care converg spre Piața Bucur”, precizează sursa citată.

Brigada Rutieră București le solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenție, să folosească rutele ocolitoare și să respecte semnalele polițiștilor rutieri aflați în trafic pentru devierea acestuia.

Vezi: Ce s-a întâmplat după tragedia din Colectiv. ISU: Peste 50% din localurile închise după incendiu au fost deja redeschise

În urma incendiului din seara de 30 octombrie, 64 de de persoane au murit iar alte peste o sută au fost rănite. Tragedia a dus la deschiderea mai multor anchete, una în care sunt judecaţi patronii clubului şi cei ai firmei care a distribuit artificiile şi alta care îl vizază pe fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, acesta fiind judecat alături de alţi funcţionari. O a treia anchetă este în curs de investigare la DNA şi îi vizează pe angajaţii ISU care ar fi acoperit lipsa avizelor privind siguranţa clubului în caz de incendiu.