Comisar de poliţie, reţinut pentru că ajuta infractori

Dezvăluiri despre comisarul din Timişoara reţinut pentru că ajuta infractori. Poliţistul era mână în mână cu nişte indivizi care clonau carduri şi îi ajuta să scape de dosare penale. El este fiul unui fost ofiţer al Direcţiei de Informaţii şi Protecţie internă.

07 iun. 2016, 05:34
Comisar de poliţie, reţinut pentru că ajuta infractori

Mai multe descinderi au avut loc luni dimineata chiar in sediul Politiei Municipiului Timisoara. Ofiterii DGA si procurorii DIICOT au scotocit biroul unul politist de la Politia Judiciara. Totodata, oamenii legii i-au perchezitionat locuinta.

Inspectorul principal George Gavrea este acuzat de implicare intr-un dosar de Crima Organizata. Potrivit anchetatorilor, este cercetat pentru sprijinirea unui grup infractional organizat.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, politistul, al carui tata a activat in trecut la DIPI, ar fi sprijinit o grupare de spargatori, recent anihilata de colegii sai de la Crima Organizata.

Politistul va fi dus la sediul DIICOT Timisoara pentru audieri. In jurul orei 14.00, procurorii DIICOT au decis sa-l retina pe politist pentru 24 de ore pe baza de ordonanta. Acesta a fost dus in Arestul IPJ Timis.

Citeşte şi: Acuzaţii grave la adresa unui poliţist din judeţul Suceava. Agentul ar fi muşamalizat un accident