Comisar-şef din Vaslui fotografiat gol puşcă în maşina de Poliţie. Pozele au ajuns şi la ministrul Lucian Bode

Un polițist din Vaslui a fost surprins complet dezbrăcat în mașina de poliție, după o partidă de amor cu o colegă de serviciu. Imaginile au ajuns și la ministrul Lucian Bode.

24 oct. 2022, 14:01
Comisar-şef din Vaslui fotografiat gol puşcă în maşina de Poliţie. Pozele au ajuns şi la ministrul Lucian Bode

În vara acestui an, pe masa ministrului Lucian Bode a ajuns fotografia comisarului-șef din Vaslui, surprins gol pușcă, după ce tocmai întreținuse relații sexuale cu o colegă de serviciu, chiar în mașina de Poliție.

Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui a demarat la acel moment o amplă anchetă, pentru a identifica polițistul din imagini, care s-a finalizat repede, cu ajutorul celor de la Direcția Generală de Informații și Protecție Internă „215”,

Citește și: Caz incredibil, un tânăr din Sibiu s-a apucat să facă filtre după ce a furat o maşină de poliţie. Se dădea drept agent şi oprea oamenii pe stradă

Polițistul surprins în ipostaze indecente a fost pensionat de urgență și conflictul s-a dizolvat rapid. A avut această posibilitate deoarece a recunoscut fapta din prima și nu a încercat să-i inducă în eroare pe coordonatorii anchetei. Acesta și-a cerut scuze față de la colegi, menționând că nu a dorit să își facă breasla de râs, dar a fost victima unei răzbunări.

Potrivit acestuia, fotografia a fost făcută de un individ căruia polițistul i-ar fi făcut dosar penal pentru trafic de persoane. Poza ar fi fost realizată fintr-un Jeep negru care-l urmărea de mult pe omul legii, potrivit Vremea Nouă.

Imaginea nu este făcută cu un aparat profesional, ci una făcută ocazional cu telefonul mobil. Aria de căutare a fost micșorată considerabil atunci când anchetatorii au observat mașina de Poliție. Pe autovehicul sunt două antene, una mai mică în spate și un aîn față, iar astfel de mașini au fost date doar în zona orașului Murgeni.

Citește și: O mașină de poliție a fost prădată chiar în parcarea sediului. Oamenii legii au deschis un dosar pentru furt calificat