Comisarul care şi-a muşamalizat propriul accident, filmat în timp ce bate un adolescent

Marius Maghiari, poliţistul acuzat că a încercat să muşamalizeze un accidentul rutier produs chiar de el, a fost filmat în timp ce bătea un copil, coleg de clasă cu fata lui. Imaginile au fost surprinse pe camerele de supraveghere din apropierea reşedinţei unui ambasador la Bucureşti.

11 aug. 2015, 08:50
Comisarul care şi-a muşamalizat propriul accident, filmat în timp ce bate un adolescent

Comisarul Marius Maghiari, care este şef la Biroul de Accidente Grave din Brigada Rutieră, este acuzat că a bătut un copil de 14 ani chiar în faţa unui jandarm şi a colegilor de clasă ai adolescentului, potrivit stiripedia.ro. Incidentul a avut loc pe 17 iulie 2014.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din apropierea ambasadei Kazahstanului din Capitală se observă cum omul de casă al lui Maghiari îl fugăreşte pe copilul de 14 ani. De frică, băiatul se ascunde în ghereta jandarmului care păzea ambasada Kazahstanului de pe Şoseaua Nordului din Capitală. În urma lui, după câteva secunde, apare şi comisarul Maghiari. Ofiţerul îl îmbrânceşte pe jandarmul care încercase să aplaneze conflictul şi începe să-l lovească fără milă pe adolescentul care nu ripostează. Jandarmul se repliază, îl trage afară pe Maghiari însă este îmbrâncit iar. Poliţistul îl ia, din nou, la bătaie pe copil.

Colegii adolescentului se văd în imaginile înregistrate de camerele de supraveghere cum îşi folosesc telefoanele ca să sune la 112. După câteva minute, copilul, care îşi pierduse echilibrul, este preluat cu o ambulanţă SMURD.

Conflictul dintre copil şi Marius Maghiari pornise după ce băiatul se certase cu fiica ofițerului de la Brigada Rutieră cu care era coleg de liceu. Într-o altercaţie verbală adolescentină el îi spusese că e urâtă, ea l-a zgâriat, iar el a împins-o.

Dosarul a ajuns la Secţia 2 Poliţie, la poliţiştii care au fost acuzaţi că l-au sprijinit pe Maghiari să muşamalizeze accidentul de circulaţie pentru care se află în control judiciar.

CITEŞTE ŞI: Cine este comisarul care şi-a MUŞAMALIZAT propriul accident. Ce avere deţine VIDEO