Comisia Nana îi va transmite o nouă invitaţie fostului consilier prezidenţial Adrian Rădulescu

Comisia parlamentară de anchetă privind terenurile din comuna Nana, judeţul Călăraşi, îi va transmite fostului consilier prezidenţial Adrian Rădulescu o nouă invitaţie, transmite Agerpres. Invitaţia va fi trimisă pentru săptămâna viitoare, a declarat senatoarea Gabriela Firea, miercuri la Palatul Parlamentului.

RomaniaTV.net
05 feb. 2014, 10:57
Comisia Nana îi va transmite o nouă invitaţie fostului consilier prezidenţial Adrian Rădulescu

‘Până în acest moment au fost transmise două invitaţii pentru domnul Adrian Rădulescu. Prima a fost înainte de acea perioadă de înzăpezire, când domnia sa era consilier prezidenţial şi a fost transmisă această invitaţie la Administraţia Prezidenţială şi a mai fost transmisă ulterior, după ce s-au reluat audierile la comisie, după perioada de zăpezi, încă o invitaţie. L-a sunat şi domnul preşedinte Nicolicea, am înţeles că nu a răspuns la telefon, l-a sunat şi consiliera comisiei, a vorbit cu dumnealui la telefon şi a spus că vrea să fie sunat special de domnul preşedinte, ceea ce s-a şi întâmplat, dar nu a mai avut loc o discuţie telefonică. Vom transmite şi la domiciliul domnului Adrian Rădulescu o invitaţie pentru săptămâna viitoare şi îl aşteptăm să vină în faţa comisiei, pentru că dumnealui a declarat, în mai multe rânduri, că nu are nimic de ascuns şi că vrea să pună la dispoziţie orice fel de informaţie care ar fi utilă acestei comisii de anchetă’, a spus Gabriela Firea.

Potrivit acesteia, administratorul care a avut în arendă cea mai mare parcelă de teren, firma Amigo SRL, care a fost vândută firmei italiene şi, ulterior, Ioanei Băsescu a afirmat că a stat de vorbă pe raza comunei Nana cu Adrian Rădulescu şi au avut o discuţie în legătură cu această suprafaţă de teren care urma să fie vândută.

La rândul său, Daniel Preda, administratorul firmei Amigo SRL din Călăraşi, a negat în faţa jurnaliştilor că ar fi vorbit cu Adrian Rădulescu.

VEZI SI:

Fostul consilier al lui Băsescu refuză să vină la audierile Comisiei Nana