Compania aeriană Emirates a început testările pentru noul coronavirus la îmbarcare. Cât timp află pasagerii dacă sunt infectaţi

Compania aeriană Emirates a anunţat că a efectuat primele teste pentru depistarea noului coronavirus, la îmbarcarea pasagerilor unui avion cu destinaţia Tunisia. Testarea a avut loc la Aeroportul Internaţional Dubai, iar în 10 minute oamenii pot afla dacă au fost contaminaţi sau nu cu virusul COVID-19.

RomaniaTV.net
16 apr. 2020, 16:10
Compania aeriană Emirates a început testările pentru noul coronavirus la îmbarcare. Cât timp află pasagerii dacă sunt infectaţi

Reprezentanţii Emirates susţin că este prima companie aeriană care efectuează testări pentru noul coronavirus, conform CNN.

„Lucrăm la un plan pentru a spori capacitatea de testare şi pentru extinderea testării”, a spus Adel Al Redha, COO Emirates.

Reprezentanţii Emirates nu au precizat dacă au fost pasageri care să fi refuzat testarea ori îmbarcarea în avion din acest motiv.

Testele de sânge nu depistează direct infecţia cu coronavirus, ci dacă sistemul imunitar a produs anticorpi pentru a lupta cu infecţia. 

Emirates are o flotă de 257 de avioane, zboară în 159 destinaţii şi are 70.000 de angajaţi. Cifra de afaceri se ridică la peste 13 miliarde dolari.

Ordonanţa 9, anunţată de Vela. Zboruri suspendate, interdicţia exportului de grâu anulată. Ce nu au voie să facă românii de Paşti