Compania de autostrăzi publică poze cu utilaje la lucru pe şantierul Centurii Bacăului FOTO VIDEO

Publicat: Luni, 18 Martie 2019 13:36 // Actualizat: Luni, 18 Martie 2019 13:36 // Sursa: romaniatv.net

Constructorul Dorinel Umbrărescu, patronul UMB Spedition, contrazice informațiile că utilajele pentru centura Bacăului au stat pe şantier doar cât a durat vizita ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc. Compania de Autostrăzi a publicat pe Facebook poze şi clipuri video cu utilajele la lucru pe şantier, în replică la poza cu şantierul pustiu după vizita ministrului Cuc.

UMB Spedition a început lucrările la centura de ocolire a Bacăului pe 8 martie 2019, cu aproximativ 3 luni mai devreme decât prevede contractul semnat cu Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), scrie Economica.net.

Sâmbătă, după vizita de vineri a ministrului Răzvan Cuc, pe Facebook s-a viralizat o imagine cu un şantier pustiu, care dădea de înţeles că totul a fost o regie organizată pentru vizita ministrului.

Într-o replică transmisă prin intermediul CNAIR, UMB Spedition subliniază că pe șantierul Centurii Bacău, care include primii kilometri din Autostrada Moldovei, se află un număr semnificativ de utilaje și de muncitori, încă de la primirea ordinului de începere a lucrărilor.

"Potrivit programului de lucru, activitatea în șantier se desfășoară de luni până sâmbătă, la toate punctele de lucru stabilite. Utilajele sunt garate seara în puncte special amenajate pentru a fi păzite pe timpul nopții", se precizează în punctul de vedere transmis de Spedition UMB.

Reprezentanţii companiei subliniază că vineri, 15 martie 2019, la momentul vizitei ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, utilajele și muncitorii constructorului Spedition UMB erau prezenți în șantier pentru desfășurarea lucrărilor.

"UMB Spedition NU a făcut eforturi suplimentare pentru a pregăti vizita de vineri, 15 martie 2019, a ministrului transporturilor Răzvan Cuc", mai precizează UMB Spedition.

CNAIR a publicat luni pe Facebook clipuri video de pe şantier, din care reiese că se lucrează la centura Bacăului.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Autostrada Moldovei centura bacaului Dorinel Umbrărescu UMB Spedition
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7786
RON
13 Dec
noapte 5 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H