Compania Municipală Energetică Bucureşti vrea să cumpere ţevi şi accesorii în valoare de 27 milioane euro

Compania Municipală Energetică Bucureşti a lansat o licitaţie prin care urmărește achiziţia de ţevi şi accesorii preizolate în valoare de 130,05 milioane lei (27,2 milioane euro), fără TVA.

RomaniaTV.net
31 mart. 2019, 12:15
Compania Municipală Energetică Bucureşti vrea să cumpere ţevi şi accesorii în valoare de 27 milioane euro

Obiectul achiziţiei îl reprezintă achiziţionarea de ţevi şi accesorii preizolate din oţel, potrivit unui anunţ publicat pe platforma online SICAP.

Contractul, estimat la 130,05 milioane lei (27,2 milioane euro), fără TVA, este împărţit în maximum două loturi.

„Ofertanţii trebuie să demonstreze că în ultimii 3 ani (calculaţi până la data limită de depunere a ofertelor) au furnizat produse similare obiectului contractului (la nivelul unuia sau mai multor contracte) în valoare cumulate de cel puţin 3.500.000 lei, fără TVA, pentru Lotul 1 şi 26.500.000 lei, fără TVA, pentru Lotul 2”, se arată în anunţ.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar achiziţia implică încheierea unui acord-cadru. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 23 aprilie.

În noiembrie 2018, Curtea de Apel Bucureşti a decis anularea tuturor hotărârilor de Consiliu General prin care au fost înfiinţate cele 22 de companii municipale ale Primăriei Capitalei. În februarie, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursului Primăriei, fiind menţinută decizia.