Compatibilitate zodie Peşti. Cum sunt relaţiile cu cele 12 zodii

Compatibilitate zodie Pesti.  Cand vorbim despre compatibilitatea zodiilor, ne referim la usurinta cu care se pot intelege doua persoane. Nu exista zodii incompatibile total, ci doar relatii care merg mai greu sau cu mari eforturi.

RomaniaTV.net
02 mart. 2019, 19:22
Compatibilitate zodie Peşti. Cum sunt relaţiile cu cele 12 zodii

Iata cum arata tabloul de compatibilitate petru zodia Pesti.

Compatibilitate zodie Pesti – Berbec
Intimitate – 20%

Pestii si Berbecul sunt doua semne zodiacale care au nevoie de foarte multa conectivitate. Dar, pentru ei, totul este greu. Nu isi pot accepta reciproc natura sexuala. Berbecul simte sexul instinctiv. Pestii vor orgasm. Desi si Berbecul tinteste tot spre orgasm, Pestii prefera sa se satisfaca singuri decat sa faca sex cu cineva care nu intelege arta orgasmului.

Cand ajung impreuna, totul poate deveni o tortura. Niciunul nu poate intelege nevoile celuilalt. Desi Berbecul intelege nevoia de afectiune si atingere, Pestii vor sa duca iubirea la nivelul de basm cu zane. Berbecul poate privi partenerul din Pesti ca pe un copil naiv si fara experienta. Desi incearca sa faca treaba buna impreuna, Berbecul va da inapoi atunci cand va realiza ca nu se schimba nimic.

Daca ambii sunt deschisi, viata amoroasa a cuplului poate fi de-a dreptul exploziva.

Incredere – 1%

Berbecul este o fire atractiva, senzuala, cu un libido crescut. Este greu pentru sensibilul nativ din Pesti sa nu devina suspicios. El va sta inchis, de frica sa nu fie ranit sau mintit. Berbecul il va percepe, insa, ca misterios si nedemn de increderea sa.

 
Comunicare si intelect – 70%

Pestii si Berbecul vor avea tot timpul un subiect asupra caruia sa isi spuna parerile. Sunt gata oricand sa se sfatuiasca, sa-si dea idei. Fiind semne vecine in zodiac, sunt destul de conectati. Daca invata sa isi respecte reciproc punctele tari si punctele slabe, cei doi pot deveni buni colegi, buni partneri, buni prieteni.

Pestii sunt suficient de sensibili pentru a le arata Berbecilor unde ar trebui sa o lase mai moale, in timp ce Berbecii ii invata pe partenerii din Pesti cum sa revina cu picioarele pe pamant din lumea lor de vis.
Valori – 50%

Pestii si Berbecul apreciaza onestitatea, si ambii au probleme legate de increderea in ceilalti. Trebuie sa invete sa se respecte si sa aiba incredere unul in celalalt. Ambilor le plac curajul si povestile cu eroi.  Berbecul, insa, este mai infipt cu picioarele pe pamant si mai ancorat in realitate, in timp ce Pestii viseaza la relatii utopice si povesti cu final fericit.
Activitati – 40%

Pestii si Berbecul ar putea face plimbari prin padure sau pot practica sporturi nautice. Ce ii dezamageste pe Berbeci este „a doua varianta” a Pestilor. Acestia din urma cauta mereu alternative. In lumea Berbecilor, totul este mai simplu. Daca vor ceva, actioneaza, nu cauta alternative.
Total – 29%

Aceasta relatie este perturbata de lipsa de incredere si de abilitatea partenerilor de a fi deschisi. Berbecul este patronat de Marte, planeta primei chakre, responsabila cu abilitatea de a seta limite stabile. Pestii sunt patronati de Neptun, cel care controleaza intreaga aura si permeabilitatea la stimulii exteriori. Pentru ca sunt foarte concentrati pe limite, deschid destul de greu cercul in care poate intra cineva. Singura cale de a face casa buna impreuna este ca Berbecul sa indrazneasca mai mult, iar nativul din Pesti sa fie mai realist.

 
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.