Compatibilitatea dintre femeia din zodia Leu şi bărbatul din Balanţă

Relaţia dintre o femeie din zodia Leu şi un bărbat din Balanţă poate fi complicată. Ea este un lider înnăscut, în timp ce el va contempla întotdeauna diferitele aspecte ale unei situaţii.  

08 iun. 2016, 06:41
Compatibilitatea dintre femeia din zodia Leu şi bărbatul din Balanţă

n timp ce nativa din Leu ia decizii cu o viteză uimitoare, partenerul său din Balanţă va trăi cu impresia că nu este hotărârea cea bună şi că au nevoie de mai mult timp. 

Dar personalităţile magnetice ale acestor doi nativi îi vor apropia din primele clipe. Ambii sunt firi sociabile, prietenoase şi fermecătoare. Reuşesc să strângă în jurul lor mulţi oameni, fără prea mult efort. Ea este mereu sufletul petrecerii şi atrage atenţia tuturor, iar el este cel care se descurcă cu brio în orice situaţie care presupune socializare şi diplomaţie. Astfel se vor remarca unul pe celălalt, iar apropierea dintre ei va fi tot mai puternică pe zi ce trece.

Femeia din zodia Leu va fi fascinată de aceste abilităţi ale bărbatului din Balanţă, iar el va admira capacitatea ei de a fi vedeta grupului, oriunde s-ar afla.

Nativul din zodia Balanţă nu va avea nicio problemă în a-i oferi partenerei sale din Leu susţinerea de care ea are nevoie pentru a se simţi apreciată. Este capabil de multe gesturi de afecţiune, prin care să îi demonstreze partenerei sale cât de importantă este pentru el. Bărbatul din Balanţă este foarte romantic şi atent la nevoile iubitei sale şi va face tot ce îi stă în putinţă pentru ca relaţia lor să fie una echilibrată şi fericită.

Dar nu la fel de multe concesii este dispusă să facă la rândul său femeia din zodia Leu. Ea îşi urmează cu mare atenţie scopurile şi ţelurile, fără să se gândească prea mult la ceea ce este nevoită să sacrifice pentru a le obţine. 

Iar acest lucru ar putea fi o mare problemă în relaţia cu un bărbat din zodia Balanţă, aflat permanent în căutarea echilibrului. Faptul că iubita sa nu îi răspunde cu aceeaşi monedă l-ar putea demoraliza puternic pe bărbatul din Balanţă, care pune altruismul pe primul plan.

Tocmai pentru că nu îşi doreşte să creeze momente tensionate, bărbatul din Balanţă nu va avea nicio problemă ca partenera sa să fie cea care preia controlul în relaţia lor. Lui îi este dificil să ia decizii importante şi îşi va urma fără probleme iubita dacă aceasta este dispusă să preia iniţiativa. Din acest punct de vedere, Balanţa şi Leul se completează foarte bine.

În plan sexual, lucrurile stau la fel de bine. Pasiunea şi înflăcărarea femeii din zodia Leu se îmbină perfect cu romantismul, senzualitatea şi dorinţa de a face pe plac a bărbatului din Balanţă. Se bucură împreună de momente senzaţionale de plăcere.

Această relaţie are şanse de reuşită numai dacă cei doi parteneri găsesc soluţia optimă de a-şi echilibra energiile. Nativa din zodia Leu trebuie să înveţe că uneori este bine să renunţe la excesele de autoritate şi că este nevoie să facă şi compromisuri pentru binele cuplului. Bărbatul din Balanţă, la rândul lui, va trebui să înveţe să-şi susţină cu tărie punctul de vedere.