Compatibilitatea în cuplu. Numerologul Adam Stavarache ne spune la ce trebuie să fim atenți atunci când ne alegem partenerul/a: „Sunt cele mai norocoase cifre”

Compatibilitatea în cuplu. Dacă despre astrologie se cunosc foarte multe lucruri, despre numerologie se știu mai puțin. Potrivit specialiștilor, numerele ne ajută foarte mult, mai ales în alegerea partenereului sau partenerei.

21 apr. 2023, 19:34
Compatibilitatea în cuplu. Numerologul Adam Stavarache ne spune la ce trebuie să fim atenți atunci când ne alegem partenerul/a: „Sunt cele mai norocoase cifre”
Numerologul Adam Stavarache ne spune la ce trebuie să fim atenți atunci când ne alegem partenerul/a

Compatibilitatea în cuplu.  “Trebuie să ținem cont de numere și pe plan sentimental, deoarece sunt anumite date de naștere care ne susțin și altele care sunt karmice. Compatibilitatea ține foarte mult de nevoia înțelegerii celuilalt, chiar dacă sunt anumite date de naștere karmice, este important ca sufletul să-și înțeleagă misiunea lui personală.

Dacă îi înțelegi nevoile celuilalt, crește relația într-un mod frumos. Spre exemplu, dacă o persoană are cifra de destin 3, iar partenerul are cifra 2, există un conflict.

Cel cu cifra 2 este foarte dependent, iar celălalt cu numărul 3 nu este dependent. Numărul lor de destin ar fi 5, dacă adunăm ambele cifre, asta înseamnă că relația se va rupe. Dacă împărțim 5 la 2, ne dă un număr cu virgulă, ceea ce înseamnă că numărul este cu karmă”, a declarat Adam Stavarache pentru Fanatik.ro.

Compatibilitatea în cuplu

Dacă vrem să evităm o relație karmică, ar fi bine să ținem cont de cifrele destinului, dar și de numărulu cuplului, pentru a observa mai bine ce se întâmplă în relația de cuplu. Specialiștii ne sfătuiesc să evităm data de 9, care semnifică sfârșitul.

Trebuie să ținem cont de data nașterii. Sufletul nostru are energia cea mai puternică pe caracterul nostru, format în ziua nașterii. Ea este cel mai puternic potențiator al omului.

Apoi ne uităm la destinația omului. Dacă adunăm amblele cifre de destin ale celor doi parteneri, aflăm cum se comportă sufletele între ele. Dacă numărul final, împărțit la 2 rezultă un număr cu virgulă, sunt probleme cu stima de sine.

Ori unul dintre ei va fi nemulțumit de celălalt, ori pur și simplu există șansa să existe o despărțire la un moment dat. În cazul acestor persoane, destinul lor poate merge foarte bine, dar ei nu se înțeleg, unul e mai sus, altul e mai jos, se ceartă foarte mult.

Este bine să ținem cont de cifre atunci când alegem data pentru momentele speciale. Dumnezeu este în numere, iar energia numerologică ne influențează. Fie că ești conștient sau nu, data pe care o alegi te influențează. Este important să se aleagă o dată care le este ambilor parteneri benefică.

Spre exemplu, data de 9, în numerologie înseamnă sfârșit. Iar data de 1 semnifică începutul. De asemenea, date benefice sunt 2, care înseamnă parteneriat, sau 4. Este important în cuplu să se țină cont de acest aspect”, a mai adăugat numerologul Adam Stavarache.

Citește și: Numerologie: Cum îți influențează ziua în care te-ai născut personalitatea

Din punctul meu de vedere, cele mai norocoase cifre de destin în dragoste sunt cifra 2, 6 și 7. Chiar dacă 7 este o cifră impară, poate trăi ceva foarte profund. Cifra 6 este numărul lui Venus, cifra frumuseții și își găsesc foarte ușor dragostea. Cei cu cifra de destin 1 pot avea o relație de cuplu destul de bună.

Persoanele cu cifra 3 sunt norocoase, dar nu din punct de vedere sentimental, pe partea aceasta scârție. Cei cu cifra 4 sunt stabili, își pot face o relație și să rămână acolo. Persoanele cu numărul de destin 5 sunt foarte pasionali, dar au tendința să se despartă. Dacă rămân cu cineva, vor face mulți copii.

Cifra 8 are probleme de obicei pe plan sentimental, se desparte destul de repede. Cei cu cifra 9 sunt cei mai dezavantajați în partea de relații”, a încheiat numerologul Adam Stavarache.