Compatibilitatea în cuplu: Tipurile de cupluri în funcţie de chakre

Potrivit Vedelor, de-a lungul vietii, oamenii pot lega 7 tipuri de raltii amoroase. Fiecare dintre acestea este definit de modalitatea in care se conecteaza cele 7 chakre, centrele de energie din trup care definesc un anumit aspect al existentei noastre. Nu trebuie pierdut din vedere faptul ca, pe masura ce trece timpul, fiecare tip de relatie poate evolua sau involua in altul.

02 iul. 2015, 08:12

1. Cuplul Muladhara – Chakra radacina

Aceasta chakra este legata direct de instinctele noastre noastre sexuale insa, atunci cand este excesiv de activa, poate arata un temperament egoist si orgolios. Scopul primar al cuplului influentat de chakra radacina este sexul. Cei doi nu sunt legati de sentimente puternice si dorinta de a cladi un viitor impreuna ci de chimie si atractie fizica.

Citeşte şi Horoscop: Top 5 zodii obsedate de operaţii estetice

De regula, cei doi parteneri se intalnesc in cluburi, baruri si alte locuri destinate exclusiv distractiei. Desigur ca relatia poate evolua si poate intra sub influenta altei chakre insa pana acolo, si unul si celalalt trebuie sa isi doreasca intr-adevar acest lucru.

O astfel de relatie sta sub semnul planetei Marte si este caracterizata de momente de pasiune intensa, urmata de certuri si dezamagiri. Niciunul dintre cei doi nu are un sentiment de certitudine in preajma celuilalt si nici nu pot trai echilibrat.

Chiar daca uneori ajung sa se iubeasca, unul dintre ei va fi aproape intotdeauna infidel. In ceea ce priveste casatoria, fie vor face acest pas la scurta vreme dupa ce s-au cunoscut, fie o vor amana pana cand ajung sa faca acest pas aproape din obligatie.

Citeşte şi Numerologie indiană: Cifra destinului îţi dezvăluie prietenii şi duşmanii

Sunt dependenti unul de celalalt dar asta nu inseamna ca intre ei exista incredere adevarata ci mai degraba nevoia de control permanent asupra celuilalt din cauza incertitudinii si a geloziei.

Citeşte continuarea pe Kudika.ro.