Horoscop special: Cum devin zodiile groaznice în dragoste

Când vine vorba de diferențele dintr-o relație cu fiecare zodie, nu se poate nega durerea universală care se simte atunci când se încheie un parteneriat cu cineva iubit.

11 sept. 2022, 21:36
Horoscop special: Cum devin zodiile groaznice în dragoste

Horoscop special: Ai avut atât de mari speranțe în relația ta și ai crezut că va fi una dintre cele care vor dura pentru totdeauna. Chiar și compatibilitatea cu horoscopul și zodiacul te-a făcut să crezi că vei rămâne împreună. Cu excepția faptului că s-a dovedit a fi genul opus de relație.

Relația ta s-a încheiat înainte de a începe cu adevărat, dar asta nu înseamnă că nu ești îndreptățit să simți ceea ce simți. Poți să te întristezi, să te enervezi și să fii îndurerat de o relație care putea fi, așa cum ai face cu încheierea oricărei relații. Te întrebi ce s-a întâmplat, fără să-ți dai seama că fiecare zodie are niște obiceiuri in relatii mai neplacute, care afectează felul în care iubesc.

Horoscop TOAMNA 2022: Formula fericirii pentru fiecare zodie
Poate că relația voastră a fost întreruptă pentru că era prea mult să vă legați unul de altul. Ai fi putut avea o chimie uimitoare, dar nu ai avut multe în comun sau să împărtășești aceleași obiective. Adevărul este că fiecare zodie are un model atunci când vine vorba de relații. Astrologia arată că mai mult decât compatibilitatea afectează modul în care fiecare zodie iubește o altă persoană și ceea ce o determină să plece.

Înțelegerea a ceea ce face ca fiecare zodiel să fie „teribila” în relații te va ajuta să lucrezi la acele domenii (fie că sunt ale tale sau ale partenerului tău) și, sperăm, să vezi relațiile tale înflorind în viitor. De ce semnele zodiacale pot fi groaznice la dragoste (și de ce se termină de obicei o relație cu fiecare dintre ele).

Zodiac tradiţional românesc. Cel mai vechi horoscop spune cele mai mari adevăruri despre fiecare
Horoscop special: Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Nu ai tratat-o niciodată cu grija și atenția care intră într-o relație. Ți-ai făcut planuri și nu ți-ai inclus niciodată partenerul, te-ai comportat surprins când te-a contactat de parcă te-ai aștepta pe deplin ca el să te lase fara nicio explicatie și nu ai făcut niciodată să pară că ai fi investit deloc în a avea o relație obișnuită. Este în regulă să joci modern, dar nu până la punctul în care să-ți îngheți potențialul partener imediat din viața ta.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Ai un set foarte elaborat de teste și încercări pentru a te asigura că un potențial partener este verificat. Problema este că îți ia atât de mult timp încercând să te asiguri că cineva este suficient de bine pentru a continua o relație cu care, în cele din urmă, rămâne fără răbdare și decizi că nu merită să sari printre cercuri și să încerce să se dovedească demn de atenția ta. Uneori trebuie să faci un salt de credință și să lași să se întâmple orice s-ar întâmpla.

Horoscop special: Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Nu ai vrut să ai „remușcări”, așa că ți-ai păstrat opțiunile deschise cu partenerul tău. Nu ai vrut să fii legat dacă vine cineva mai bun. Ce se întâmplă dacă ai avea o relație și apoi ai cunoaște persoana perfectă? Nu-ți place când lucrurile devin dezordonate emoțional. Este mult mai bine să ții pe cineva la distanță și dacă relația ta nu se transformă în ceva serios, atunci nu iti vei  face rău.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.