COMPER 2020. SUBIECTE şi BAREM pentru proba de MATEMATICĂ

Site-ul oficial al competiției Comper 2020 a publicat procesul de desfășurare al concursului menit să testeze cunoștințele generale elevilor de gimnaziu și să-i pregătească pe aceștia pentru examenele anuale. 

RomaniaTV.net
30 ian. 2020, 09:38

Pe 30 ianuarie 2020 a avut loc proba pentru Matematică. Cu o seară în urmă, pe data de 29 ianuarie, după ora 20:00, subiectele pentru această disciplină au fost urcate pe site-ul organizatorilor și au fost disponibile mentorilor pentru descărcare și printare.

Citeşte şi: BAREME ROMANA COMPER 2020. Cum se rezolvau subiectele la Comper Romana 2020. Calculează punctajele!

Subiectele pentru proba de matematică au putu fi fi printate alb-negru de către mentori, iar după încheierea probei, fiecare elev înscris în competiția Comper 2020 a putut păstra subiectul, iar grilele de răspunsuri au fost predate pentru corectare.

Citeşte şi: COMPER 2020. SUBIECTE şi BAREM pentru proba de la LIMBA şi LITERATURA ROMÂNĂ

„Vă informam că înregistrarea și verificarea rezultatelor obținute de elevi la etapele I Comper-Comunicare și Comper-Matematică se vor putea realiza până la data de 17 februarie 2019. Avem rugamintea ca, până la aceasta dată, toți mentorii participanți la Etapa I să verifice în contul lor introducerea rezultatelor și să facă modificările/adăugirile necesare”, au postat site-ul oficial reprezentanţii Comper 2020.