Complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din staţiunea Olimp a fost inaugurat. Orban: Tinereţea mea a avut legătură cu aceste hoteluri

Complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din staţiunea Olimp a fost inaugurat, după ce omul de afaceri Mohammad Murad a realizat o investiţie de 40 de milioane de euro. Prezent la eveniment, premierul Ludovic Orban a spus că este convins că "investiţia va fi profitabilă şi repunerea în funcţiune a acestor trei hoteluri va fi o decizie înţeleaptă".

RomaniaTV.net
23 iul. 2020, 17:14
Complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din staţiunea Olimp a fost inaugurat. Orban: Tinereţea mea a avut legătură cu aceste hoteluri

Mohammad Murad a cumpărat acum doi ani complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din staţiunea Olimp. Afaceristul libanez a transformat hotelurile din epoca de aur într-un complex de patru stele.

„O investiţie făcută într-un loc care e încărcat de amintiri, un loc foarte frumos care în urma unei privatizări nefericite a încăput pe mâna unui proprietar care nu a investit şi de o bună perioadă de vreme aceste trei hoteluri care erau un fanion pe vremuri pentru litoralul românesc, nu numai pentru staţiunea Olimp, au fost lăsate în paragină.

Iată că un om a avut curajul să cumpere aceste trei hoteluri, deşi erau în paragină, să îşi asume răspunderea şi riscurile realizării unei investiţii şi aceste hoteluri vor funcţiona din nou. Sunt convins că investiţia va fi profitabilă şi repunerea în funcţiune a acestor trei hoteluri va fi o decizie înţeleaptă”, a declarat premierul Ludovic Orban, prezent la inaugurarea complexului turistic din Olimp.

Întrebat dacă şi-ar petrece concediul în România, premierul a spus că ar face acest lucru „cu siguranţă”.

„La mine e mai greu cu concediul. Sunt ocupat cu pregătirea absorbţiei fondurilor europene şi e mai greu cu concediul”, a afirmat şeful Executivului.

Potrivit Mediafax, Mohammad Murad a investit în complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere 40 de milioane de euro. Complexul ar urma să aibă 1.200 de camere şi 3.000 de locuri.