Complexul "Europa" ar putea dispărea

Publicat: Miercuri, 06 Iunie 2012 14:59 // Actualizat: Miercuri, 06 Iunie 2012 15:00 // Sursa: România TV

Cel mai mare complex en-gross din România ar putea fi pus la pământ. Inspectoratul de Stat în Construcţii a cerut demolarea complexului "Europa", situat la marginea Capitalei, pe motiv că nu există autorizaţii de construcţie.

Foto: ziarulring.ro

Solicitarea de demolare a complexului Europa s-a făcut prin intermediul instanţei, pentru că până acum mai multe autorităţi locale au încercat să demoleze construcţia comercială, însă fără succes.

În ultima vreme, au fost organizate mai multe acţiuni de control atât ale poliţiei, precum şi a gărzii financiare la comercianţii din zonă. Acţiunile sunt încheiate de fiecare dată cu sancţiuni foarte importante. Chiar şi aşa complexul continuă să funcţioneze.

Astfel, Inspectoratul de Stat în Construcţii a solicitat instanţei demolarea acestui complex. Dacă firmele care administrează acest complex nu sunt de acord cu demolarea atunci Inspectoratul va solicita Primăriei sectorului 2 să organizeze demolarea, urmând ca banii cheltuiţi pentru demolare să fie recuperaţi de la cele două societăţi care administrează complexul.

Rămâne de văzut cui va da câştig de cauza instanţa, întrucât autorităţile se chinuie de 10 ani să facă să dispară acest complex.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
complexul Europa demolare complex Europa razii in Europa
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
24 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H