Complicele lui Dincă este bărbatul cu arsuri deconspirat de Luis Lazarus în direct la România TV VIDEO

Jurnalistul Luis Lazarus, aflat la Caracal, unde s-a ocupat de cazul criminalului Gheorghe Dincă, a făcut câteva considerații interesante legate de caz.

27 nov. 2019, 13:43

Jurnalistul Luis Lazarus, aflat la Caracal, unde s-a ocupat de cazul criminalului Gheorghe Dincă, a făcut câteva considerații interesante legate de dosarul în care ucigașul de 67 de ani a recunoscut deja că le-a răpit, violat și omorât pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Mihaela Luiza Melencu (18 ani). Printre altele, Lazarus, un experimentat jurnalist de investigații, l-a intervievat în direct la România TV pe un bărbat ars pe mâini despre care susține că ar fi lucrat pentru ucigașul celor două fete.

Șefa structurii, Giorgiana Hosu,  a declarat că DIICOT a reținut un bărbat care a violat-o pe Luiza acasă la Dincă, după ce monstrul din Caracal, care o răpise pe fată i-a permis acest lucru. Cei doi au batjocorit-o pe fată și au constrâns-o cu forța să întrețină relații sexuale cu ei. Conform unor informații pe surse, bărbatul ar fi Risipiceanu Ștefan. El va fi prezentat Tribunalului București maine.

Încă un bărbat reţinut în dosarul Caracal. Un apropiat al lui Gheorghe Dincă e acuzat de violarea Luizei 

Dialogul este halucinant: 

Luis Lazarus: „Dar văd că sunteți tare bronzat pe mână. Cum v-ați bronzat așa? E un bronz ciudat, parcă ați fi ars pe mână. Ați auzit că victimele au fost arse într-un butoi? Și ați participat și dumneavoastră la treaba asta? Nu l-ați ajutat pe cetățeanul cu pricina, pe asasin?”

Luis Lazarus: „Văd că sunteți cam ars pe mâini și, într-un mod ciudat, victimele au fost arse într-un butoi”, insistă Lazarus.

„Aveți niște pete ciudate și, în general, soarele când te arde, te arde uniform”, continuă Lazarus.

Răspunsul „anchetatului”: „Așa se înnegrește. E din cauza soarelui”, spune bărbatul.

„Deci, practic, nu ați participat la această acțiune care vizează arderea cadavrelor”, mai insită încă o dată Lazarus.

„Dormeam sub un șopron. Aveam un pat și dormeam acolo. (…) Am fost la el joi, am bătut cu o piatră în poartă că el nu prea auzea. A răspuns și a venit la poartă și l-am întrebat daca strangem fânul. El a zis să mă duc să-mi iau mâncarea de la cantina socială și să-l caut vineri, după ora 4.00″, a spus bărbatul.

Mama Luizei a leşinat când aflat că fiica ei a fost violată de o altă persoană: „Cine este acest bărbat?”