Complicele lui Gheorghe Dincă în crimele de la Caracal, în stare gravă cu COVID la Spitalul Penitenciar Jilava. Procesul a fost amânat

Complicele "monstrului din Caracal", Ștefan Risipițeanu, trimis în judecată în dosarul uciderii celor două adolescente, a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava, în stare gravă cu COVID-19

06 oct. 2021, 13:11
Complicele lui Gheorghe Dincă în crimele de la Caracal, în stare gravă cu COVID la Spitalul Penitenciar Jilava. Procesul a fost amânat

Complicele lui Gheorghe Dincă

, la comiterea celor două crime, Ștefan Risipițeanu, a fost de asemenea trimis în judecată în dosarul Caracal.

Recent Rispițeanu a fost făcut o formă gravă de Covid-19 și a trebuit transferat la Spitalul Penitenciar Jilava, astfel procesul a fost amânat din nou.

„Starea sa de sănătate nu îi permite să intre nici măcar în videconferință”, au spus surse judiciare, pentru Gândul.

Gheorge Dincă  a fost trimis în judecată de către procurorii DIICOT la 10 ianuarie 2020, sub acuzaţiile de trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat și profanarea de cadavre sau morminte.

Ştefan Risipiţeanu, vecinul lui Dincă, este acuzat de viol, în același dosar.

Dosarul crimelor de la Caracal a stat în camera preliminară, timp de nouă luni deoarece un judecător trebuia să verifice dacă probele au fost legal administrate de procurori.

Procesul de la Tribunalul Olt a început în octombrie 2020, când, la cererea DIICOT, judecătoarea Diana Cotoi a decis ca şedinţele de judecată să fie cu uşile închise. Pentru declararea procesului nepublic, procurorul de şedinţă al DIICOT a invocat că Gheorghe Dincă este judecat pentru trafic de persoane, trafic de minori şi viol şi a cerut să fie protejate viața intimă şi interesele victimelor minore, relatează Gandul.ro.

Scandal la termenul de azi în dosarul Caracal. Bunicul Luizei: N-am mai putut sa mai suport minciuna si ipocrizia judecatoarei

Soția lui Gheorghe Dincă

și cei trei copii ai celui supranumit monstrul din Caracal s-au prezentat miercuri la Tribunalul Olt, unde se judecă un nou termen în dosarul privind dispariţia Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu. Familia Luizei a acuzat judecătoarea de incompetență și a fost amendată. Ulterior, avocata Obârșanu a cerut recuzarea judecătoarei.

Tribunalul Olt judecă un nou termen în dosarul Caracal. Judecătoarea i-a audiat pe soţia monstrului din Caracal, Elena Dincă, pe fiul și fiica acestuia, Gheorghe Daniel Dincă și Daniela Florentina Bălan, dar și de Mihai Adrian Dincă. De asemenea, la termenul de miercuri urmau să fie audiaţi şi martorii Alexandru Ruxăndescu și Valică Sandu.

Deranjat de atitudinea judecătoarei şi a rudelor lui Gheorghe Dincă, bunicul Luizei Melencu a părăsit sala de judecată.

“Am iesit pentru ca n-am mai putut sa mai suport minciuna si ipocrizia judecatoarei. Acum se vede foarte clar cata protectie se acorda celor din familia Dinca. I-am zis judecatoarei ca se fac semne intre Dinca si sotie daca sa se dea sau nu o alta declaratie sau daca sa-si mentina declaratia pe care a dat-o. N-ai dreptul sa zici nimic pentru ca e inchizitie aici. Nu e justitie. Suntem puşi la zid, suntem executati, noi memebrii familiei. I-am zis judecatoarei ca Dinca si cu sotia poarta semne distincte şi judecatoarea ne-a acuzat tot pe noi. I-am zis ca e o nesimtita si o ipocrita”, a răbufnit bunicul Luizei.