Scandal la termenul de azi în dosarul Caracal. Bunicul Luizei: N-am mai putut sa mai suport minciuna si ipocrizia judecatoarei

Soția lui Gheorghe Dincă și cei trei copii ai celui supranumit monstrul din Caracal s-au prezentat miercuri la Tribunalul Olt, unde se judecă un nou termen în dosarul privind dispariţia Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu. Familia Luizei a acuzat judecătoarea de incompetență și a fost amendată. Ulterior, avocata Obârșanu a cerut recuzarea judecătoarei.

28 iul. 2021, 13:01
Scandal la termenul de azi în dosarul Caracal. Bunicul Luizei: N-am mai putut sa mai suport minciuna si ipocrizia judecatoarei

Tribunalul Olt judecă un nou termen în dosarul Caracal. Judecătoarea i-a audiat pe soţia monstrului din Caracal, Elena Dincă, pe fiul și fiica acestuia, Gheorghe Daniel Dincă și Daniela Florentina Bălan, dar și de Mihai Adrian Dincă. De asemenea, la termenul de miercuri urmau să fie audiaţi şi martorii Alexandru Ruxăndescu și Valică Sandu.

Deranjat de atitudinea judeătoarei şi a rudelor lui Gheorghe Dincă, bunicul Luizei Melencu a părăsit sala de judecată.

“Am iesit pentru ca n-am mai putut sa mai suport minciuna si ipocrizia judecatoarei. Acum se vede foarte clar cata protectie se acorda celor din familia Dinca. I-am zis judecatoarei ca se fac semne intre Dinca si sotie daca sa se dea sau nu o alta declaratie sau daca sa-si mentina declaratia pe care a dat-o. N-ai dreptul sa zici nimic pentru ca e inchizitie aici. Nu e justitie. Suntem puşi la zid, suntem executati, noi memebrii familiei. I-am zis judecatoarei ca Dinca si cu sotia poarta semne distincte şi judecatoarea ne-a acuzat tot pe noi. I-am zis ca e o nesimtita si o ipocrita”, a răbufnit bunicul Luizei.

Citeşte şi: Familiile Alexandrei și Luizei, față în față cu Gheorghe Dincă. Apropiaţii criminalului din Caracal sunt audiaţi!

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, de procurorii DIICOT, fiind acuzat că, anul trecut, le-ar fi răpit, violat și ucis pe Luiza Melencu (18 ani) și Alexandra Măceșanu (16 ani), în locuința sa din Caracal. În sarcina sa au fost reținute infracțiunile de trafic de persoane, viol, omor calificat, profanare de cadavre sau morminte și trafic de minori.

În judecată a fost trimis și un vecin al lui Dincă, respectiv Ștefan Risipițeanu, pentru viol, acesta fiind acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu, cu acordul celui care, potrivit anchetatorilor, a răpit și sechestrat fata.

Citeşte şi: Doi ani de când Alexandra Măceşanu a fost răpită de Gheorghe Dincă. Ce se întâmplă cu ancheta autorităţilor Protest la Caracal VIDEO