Complicii lui Gheorghe Dincă, anchetaţi şi după trimiterea în judecată a dosarului Caracal

Soția lui Gheorghe Dincă și alți complici sunt anchetati de în continuare de DIICOT pentru complicitate la omor și complicitate la trafic de persoane și minori, informează România TV. 

RomaniaTV.net
15 ian. 2020, 09:34
Complicii lui Gheorghe Dincă, anchetaţi şi după trimiterea în judecată a dosarului Caracal

Gheorghe Dincă poate fi trimis în judecată în dosarul Caracal. Procurorul general a semant rechizitoriul DIICOT, informează România TV. Procesul se va judeca la Tribunalul Olt.

Citeşte şi: Gheorghe Dincă, trimis în judecată în dosarul Caracal. Procurorul general a confirmat rechizitoriul DIICOT

Biroul de presă al Parchetului General a anunţă că „în urma examinării rechizitoriului, a dosarului cauzei și a referatelor întocmite de către procurorii din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică și Serviciului de îndrumare și control ce au format colectivul desemnat cu analizarea actelor de urmărire penală, constatând că rechizitoriul întocmit de către D.I.I.C.O.T. în dosarul ,,Caracal” întrunește condițiile legalității și temeiniciei, că au fost respectate dispozițiile legale care garantează aflarea adevărului, că urmărirea penală este completă și există probele necesare și legal administrate, azi, 15 ianuarie 2020, procurorul general al P.Î.C.C.J., domnul Bogdan Dimitrie Licu a confirmat rechizitoriul”.

Citeşte şi: Gheorghe Dincă a fost interceptat în arest şi la vorbitor în timpul unei vizite a fiului VIDEO

Astfel, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui Gheorghe Dincă „pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii de viol”.

De asemenea, în comunicat se anunţă şi faptul că „în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori”.


loading...