Comportament scandalos pe Facebook al unui fost profesor de religie. Tânărul face avansuri elevelor fără nicio ruşine

Un profesor de religie care a predat câteva luni la un liceu din Vaslui, se prezintă drept golan pe siteul de socilizare şi postează înregistrări despre fostele sale eleve. În liceu se vorbește chiar că ar fi avut relații cu unele dintre ele.

31 mart. 2016, 08:00
Comportament scandalos pe Facebook al unui fost profesor de religie. Tânărul face avansuri elevelor fără nicio ruşine

Dorin Ungureanu are 22 ani şi este student în ultimul an la facultatea de teologie din Constanţa. A fost doar câteva luni profesor de religie la un liceu din Vaslui. Suficient, însă, pentru a cunoaște toate fetele care i-au fost eleve.

„Ooo, Mălina, eşti preferata mea. Întotdeauna ai fost. Tu ai un 10 de la mine, draga mea. Ţii minte când am vorbit noi? Uite, colegul te place. Nebuno care eşti tu, mă”, scrie profesorul pe pagina de Facebook.

În liceu se vorbește chiar că fostul profesor de religie ar fi avut relații cu unele dintre eleve, dar el a negat totul şi a comentat că cineva îi vrea răul. Studentul la teologie se declară un om liber să facă ce vrea şi mărturisește pe Facebook că îi plac fetele rele.

„Te cunosc foarte bine. Noi doi am ieşit parcă o dată, din ce-mi amintesc eu. Eşti o fată super, inteligentă.Te-aş face iubită. Cui i-am pus patru să fie sănătos. Data viitoare vă pun la istorie”, mai scrie profesorul.

Vezi: Viaţa i s-a schimbat complet. Ce mesaje a descoperit o femeie din Tulcea în Facebook-ul iubitului ei