Comuna-paradis fiscal: Bugetul local este atât de mare, încât localnicii au o mulţime de beneficii

Comuna-paradis fiscal! Într-o localitate din Argeş sunt atât de mulţi bani la buget încât autorităţile îşi permit să ajute toţi localnicii care au necazuri. Oamenii primesc medicamente compensate sută la sută, ajutoare de înmormânare şi de boală sau bani pentru elevii care nu părăsesc şcoala din sat.

RomaniaTV.net
29 iul. 2013, 07:32
Comuna-paradis fiscal: Bugetul local este atât de mare, încât localnicii au o mulţime de beneficii

Cei aproximativ 2.700 de locuitori din Valea Iaşului se pot numi norocoşi, din punct de vedere financiar. Bugetul local al comunei este de 5 ori mai mare decât cel primit de la stat, aşa încât oamenii au parte de tot felul de beneficii. În comună există foarte multe firme care plătesc taxe şi impozite locale mari, informează România TV.

De exemplu, ei primesc medicamente compensate 100%, familiile care au un venit sub 600 de lei lunar primesc 100 de lei lunar de la bugetul local, copiii ai căror părinţi sunt plecaţi în străinătate sunt şi ei susţinuţi financiar de primărie cu 500 de lei pe lună.

Pentru a încuraja învăţământul, copiii care învaţă la şcoala şi grădiniţa din localitate primesc câte 250, respectiv 200 de lei, în fiecare lună. În plus, uniforma de la începutul anului şcolar este cadou din partea primăriei.