Concedieri 2025. Concedierile vor avea loc la sediul central al PVH pentru regiunile Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Mai multe posturi au fost desființate, iar altele modificate. Deocamdată, nu a fost comunicat numărul exact al angajaților afectați. Potrivit retaildetail.ro, aceste schimbări fac parte dintr-un plan mai amplu de resuscitare a performanțelor din regiune.
În primul trimestru al anului curent, PVH a raportat o pierdere înainte de impozitare de 349 de milioane de dolari (aproximativ 300 de milioane de euro), o scădere semnificativă comparativ cu profitul de 187 de milioane de dolari înregistrat în aceeași perioadă a anului trecut. Deși veniturile au crescut cu 2%, deprecierea fondului comercial și a altor active necorporale a afectat grav rezultatele financiare.
La nivel mondial, PVH deține nu mai puțin de 700 fabrici, dintre care, în România, doar cinci, potrivit datelor din 2021. La fel ca multe alte branduri din industria modei, PVH își bazează o mare parte din producție în Asia, unde costurile sunt mai reduse, iar oferta de fabrici este generoasă.
Fabricile din România produc curele și pnatofi din piele, însă PVH nu are nicio unitate de producție proprie în țară.
Furnizorii locali sunt încadrați în categoria „Level 1”, cea mai importantă din lanțul de aprovizionare. Asta înseamnă că realizează produse finite, care implică mai multă muncă manuală. Există și o categorie „Level 2”, care include companiile ce se ocupă de croit și realizarea tiparelor.