Concert caritabil pentru un copil grav bolnav. Cristi a făcut 25 chimioterapii, 40 radioterapii şi 4 operaţii

Celia şi Karym sar în ajutorul lui Cristi Filip, un băiat grav bolnav din Brăila. Copilul are nevoie urgent de tratament. Acest copil minunat a suferit enorm. Acum doi ani, cand a fost diagnosticat cu o forma rara de cancer, doctorii romani nu i-au dat vreo sansa de supravietuire. A plecat la tratament in strainatate, a urmat sedinte foarte agresive de chimioterapie.

22 nov. 2017, 12:11
Concert caritabil pentru un copil grav bolnav. Cristi a făcut 25 chimioterapii, 40 radioterapii şi 4 operaţii

Cristian, copil vesel si cuminte, trece de doi ani prin chin si suferinta. A facut 25 chimioterapii, 40 radioterapii si 4 operatii. Ce copil de 17 ani viseaza la o astfel de viata? In continuare boala nu-i da pace… inimioara lui nu mai rezista la alte citostatice.

O clinica din Germania a acceptat pentru a-i face un tratament noninvaziv si anume tratamentul imunomolecular. Sunt trei tipuri de tratamente care sunt pregatite pentru a i se face: GcMAF Immunotherapy; Gene Therapy şi Vaccinul. Toate aceste terapii sunt cu cea mai mare rata de reusita.

Până acum parintii tanarului au putut plăti prima terapie, însă pentru ca tratamentul să dea rezultate cât mai rapide, este nevoie ca adolescentul să o înceapă şi pe cea de-a doua terapie (Gene Therapy), costul acesteia fiind de 16.000 euro. Din donaţiile care s-au făcut în ultima perioada în conturile lui Nicolae Filip, părinţii lui Cristi au reuşit să achite prima rată de 5.000 euro. Aşadar, Cristi mai are nevoie de 11.000 euro. URGENT!

Cand a aflat de cumplita boala, tatal lui Cristian a vandut tot ce avea la indemana pentru a strange banii cu care a platit operatia de extirpare a tumorii maligne de pe plamanul fiului sau, in urma careia doctorii au fost nevoiti sa ii scoata si trei coaste afectate de tumora.

Celia sare in ajutorul lui Cristi. Ei i s-au alaturat Karym, rapperul Cosy si trupa de dans Lil Motion, finalistii de la „Romanii au talent”, sezonul 2. Acesti vor sustine un concert caritabil in Braila, pe 16 decembrie, in Maddison Pub, iar fondurile obtinute se vor indrepta catre tratamentul de care are nevoie Cristi.

„Dragii mei, vineri, 15 decembrie, voi fi în Brăila în Maddison Pub. Îi aştept pe toți prietenii mei din Brăila şi nu numai, să fie alături de Cristi un băiat minunat care are mare nevoie de ajutorul nostru. Fondurile obținute din vânzarea biletelor vor fi direcționate către el. Vă pup şi abia aştept să ne întâlnim”, a scris, pe o retea de socializare, Celia.

„Sunt alaturi de Cristi in primul rand, iar in al doilea rand alaturi de parintii lui care trec prin momente dramatice. Sunt si eu parinte si nici nu vreau sa imi imaginez durerea prin care trec atat ei cat si familia lor. Ii doresc lui Cristi si familiei sale multa putere pentru a trece peste acest moment greu din viata”, a declarat Karym.

Asociaţia „Salvează o inimă” a reluat campania de strângere de fonduri pentru tratamentul adolescentului şi a redeschis conturile unde se pot face donaţii.

Acestea sunt:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont EURO: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Pentru că Asociaţia „Salvează o inimă” susţine mulţi copii cu malformaţii grave care au nevoie de ajutor, vă rugăm să specificaţi numele „Cristian Filip” atunci când donaţi. De asemenea, pe platforma asociaţiei se pot face donaţii direct prin firmă sau prin serviciul PayPal (sumele încep de la 2 euro). Orice detalii legate de cum puteţi dona bani, chiar direct de acasă, prin calculator, găsiţi pe adresa:

https://salveazaoinima.ro/campaigns/cristian-filip/

Donaţii se pot face şi în conturile deschise pe numele Filip Nicolae, tatăl lui Cristian:

CONT LEI RO18CECEC001946229018440, deschis la CEC Bank

CONT EURO RO49RZBR0000060018226296

CONT LEI RO74RZBR0000060015758942, deschise la Raiffaisen Bank.